En kvällspromenad i bilder

Jag har som jag tidigare sagt blivit väldigt duktig på att röra på fläsket lite grann. Den här helgen har jag dock varit hängig så jag har skippat promenaden. Men här kommer lite bilder från förra veckans åtminstone.

004.JPG

Jag började att ta gångvägen mot Fagersjö för att sedan komma ut på den lite större vägen som går till Farsta. Då sprang det ett rådjur över vägen och jag såg att det var en liten unge på väg så jag tog genast fram kameran. Men trots att jag var snabb så var banne mig den lille söta saken ÄNNU snabbare så jag missade nästan att få honom/henne på bild 🙂

005.JPG

Sen tog jag av in mot Hökarängen och där finns en hel del fina hus med alldeless underbara trädgårdar. Just i början på vägen, strax innan Hökarängen, så är husen VÄLDIGT mysiga och lite Bullerbykänsla får man garanterat.

006.JPG

Just den här biten sög rent rejält. Jag gillar verkligen INTE när vägarna bara går rakt fram och man inte ens ser när den börjar svänga. Vid tidigare promenader så har jag hittat ett och annat äppelträd ut med vägen som var perfekta att rycka en frukt från men den här gången, då jag var lite smått sugen på ett, då fanns inget överhuvudtaget.

007.JPG

När jag hade ungefär en kvart kvar så började alla matställen pluppa fram som svampar ur jorden. Jag var inte hungrig men guuuuu så sugen jag blev på något. Jag hann gå förbi 3 grillkiosker, 1 pizzeria, 1 sushiställe och en kinakrog innan jag inte kunde motstå suget längre. Väl hemma vid t-banan så gick jag in på Pressbyrån och köpte mig en snickers 🙂 Inte så värst bra när man försöker göra allt, hmmm, för att vara lite nyttig men ack så god den var. Däremot så tog jag alla trapporna upp från centrum istället för att ta hissen så lite duktig kände jag mig ändå. Vi har ungefär 100 trappsteg så jag kan lova att dom känns i både ben och rumpa.

Nu ska jag jobba vidare // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till En kvällspromenad i bilder

 1. Ninapinas skriver:

  Det var inte dåligt. Jag blir onekligen inspirerad av att röra på mig mer.

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ja, det var en runda på kanske 6-7 km. Är lite svårt att gissa sig till men om man kollar cykelbaneavstånden de skyltar med så är det något sånt 🙂

   Gilla

 2. Coquina skriver:

  Snickers är gott =)

  Gilla

 3. (nina)katarina skriver:

  De där husen i Hökarängen är ju så himla fina. Åkte förbi de igår och åter konstaterade både mannen och jag att de verkar liksom inte höra hemma där.Men som tur är finns de ju där så man får beundra dessa!Och nu fick du mig att sukta efter Snickers också! ;)Katarina

  Gilla

 4. Herr och/eller Fru S skriver:

  Friterade Snickers eller Mars är super gott.Jädrans vad härliga bilder du tar när du är ute och går.//Herr S

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Hmm, friterade? Låter hemskt onyttigt och, annorlunda 🙂 Är det verkligen gott??? Tack vad snäll du är. Det är alltid lättare att motivera sig själv att röra på sig när kameran är med 🙂

   Gilla

 5. BeBest skriver:

  Det som gör promenaderna intressanta är just oväntade händelser och intressanta vyer. Sånt gör att sträckan inte känns lång trots allt.Men Snickers? Nej det är ännu sliskigare än Japp och det säger inte litet om hur vedervärdigt jag tycker det är! Fly mig hellre en bit riktigt mörk choklad!:O)

  Gilla

 6. Herr och/eller Fru S skriver:

  Friterade Mars är super gott, Är vanligt i Skottland, låter konstigare än vad det är.//Herr S

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Kan jag lugnt konstatera. Men jag ska nog prova… Hur gör man? Bara att stoppa ner i en fritös eller krävs det någon smet runt om innan?

   Gilla

 7. Fenuriltub skriver:

  Men det gula huset vill jag ha!!!! Snickers fastnar i tänderna… men är gott =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s