Egyptenberättelse med bilder

Det kanske är dags att fortsätta lite om vår resa till Hurghada.

691.JPG

Frukosten såg ofta ut så här för den minsta dottern, pannkakor med chokladsås 🙂 De hade hur mycket som helst att välja på i frukosten och det var ett helt ok utbud av olika saker.

825.JPG

Längst ner på hotellområdet så stod det några stånd där de sålde bland annat smycken och tavlor. Riktigt fina saker dessutom men priserna var FRUKTANSVÄRDA. Så fina smycken hittade vi tyvärr inte på stan så det blev inte så mycket sånt köpt.

838.JPG

På kvällarna efter middagen så samlades hotellets alla kids i trappan mot verandan och spelade DS. Dom slängde i sig maten och minst lika mycket efterrätt och så rusade de ut för att möta upp alla andra spelgalna kids.

872.JPG

Bad blev det så klart väldigt mycket av. Inte alltid som de små kom ihåg sina cyklop och då var det bara gilla läget att det faktiskt kommer vatten i ögonen .-)

940.JPG

Varje dag så hade vår kära städare olika figurer på vår säng. Den här gången var det en fin krokodil 🙂

1025.JPG

Dom hade glass som man fick ta hur många som helst av men det var sällan detta utnyttjades. Grejen var nog att glassen hann smälta innan man ens fått bort pappret, så varmt hade vi.

1041.JPG

Så här såg de yngsta ut mestadels av tiden. I vattnet med cyklop 🙂

1073.JPG

På kvällarna satt vi oftast och tog en drink eller två medan kidsen spelade DS. Mellan varven kom dom dock för lite vätskepaus.

1339.JPG

Vi gick ner till havet en dag och skulle snorkla men det blev inte så många fler dagar än så. Det var först en bit att gå ner till vattnet och sen var det stenigt och jäkligt en bra bit ut i havet och sen fick man nog gå 200 meter ut för att vattnet skulle nå till knäna. Men när man väl kämpat sig ut till det djupa så fanns det otroligt mycket fina fiskar att titta på.

To be continued // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Egyptenberättelse med bilder

 1. BeBest skriver:

  Det där känns väldigt varmt. Såna ställen vill jag inte betala för att komma till men det är kul att se och höra andras upplevelser av den miljön.:O)

  Gilla

 2. Agnetha skriver:

  Vill också åka utomlands !!!! NU !!!!!BS Hahaha, jaa kanske inte kossorna är dumma heller , men hur är det med ägarna ?Tack ! Detsamma raring !Kram

  Gilla

 3. Madonnan skriver:

  Å, så trevligt ni verkar haft det! Jättefina bilder och roligt med handduksfigurerna som ni fick av städarna :)Ha en fin söndag!Kram

  Gilla

 4. Helena skriver:

  Jag längtar alltid utomlands, i Egypten har jag inte varit ännu men skulle gärna åka dit!Kram

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Samma här. Jag hinner inte komma hem förrän jag planerar in nästa 🙂 Nu är det lite resestopp ett tag men planera kan man ju ALLTID göra. Egypten var fint, rekommenderar varmt.

   Gilla

 5. Hanna hmm skriver:

  åååååh…nu vill jag åka utomlands!!!!! vilka smittande bilder….att vi måste skrapa bort is från bilrutan sedan en vecka tillbaka gör inte att man längtar mindre direkt….Kramar

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Hua, skojar du med mig eller? IS, redan nu… Var sjutton bor du någonstans? Nordpolen eller? Usch, här är det också kallt men åtminstone 12-13 plusgrader.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s