Ibland önskar jag att man var sjuk

Det kan mellan varven kännas ganska så lockande att få vara hemma och vara sjuk. Få ligga i sängen med en skål godis, en mugg härligt varmt te och bara göra INGENTING.

Kolla lite på tv, titta på den där filmen man skulle gjort för hur länge sen som helst, läsa en god bok och ligga med datorn i knät i sängen.

Ännu bättre vore det vid dom tillfällena att kidsen inte var hos oss. Då har man inga MÅSTEN…. tvätta ett par speciella kläder någon av dom bara måste ha just DÅ, laga mat, se till att läxor blir gjorda, gå upp i okristlig tid för att skicka iväg dom till skolan och sen alla som ska ha skjuts till diverse aktiviteter.

Egoistisk? Ja, det bjuder jag på i så fall för jag är SJUK och är på jobbet och tycker synd om mig själv. Just för tillfället har jag definitivt inte lust att vara sjuk. Sista dagen före helgen, som betyder ledighet denna helg.

Men jag kan konstatera att när man väl BLIR sjuk så vill man INTE vara sjuk. En vacker dag ska jag försöka uppskatta att vara sjuk, hur nu det ska gå…

Visst det är mysigt att bara ligga hemma i sängen o kika på film MEN när näsan är så täppt att man inte kan andas och ligger med nezerilen i högsta hugg så känns mysigheten långt borta. Visst är det härligt att få läsa den där goda boken man länge tänkt läsa MEN när man är sjuk så somnar man ju bara och då blir det inte mycket läst. Visst är det gott med en skål godis bredvid sig MEN det känns så bortkastat för man känner ju ingen smak….

Nu är det bara 8 timmar kvar, sen tar jag helg och hoppas att få bli FRISK.

Sköt om er // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ibland önskar jag att man var sjuk

 1. Pinglan skriver:

  Hoppas du kryar på dig snabbt nu. Önskar dig en trevlig helg!

  Gilla

 2. Helena skriver:

  Krya på dig! Peppar, peppar, jag är aldrig sjuk, men kan också ibland drömma om att bara få ligga där och mysa i flera dagar, men det är ju inte mysigt om man är sjuk, och pengar förlorar man… kommer jag på sen.Kram!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Tack och tack. Nu känns det mycket bättre, är mest bara hes och det behöver ju inte betyda att jag är sjuk…. intalar jag mig 🙂

   Gilla

 3. snicksnack skriver:

  krya på dig, hoppas du fick vila efter jobbpasset./ K

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Det känns bättre idag tack men alla andra, utom sonen, är nu sjuka. Helt sanslöst, ALLA i min omgivning verkar va sjuka.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s