Lite bilder från Egypten

Vi har hunnit vara hemma nu i lite över 1 vecka och det är så tråkigt att komma tillbaka till vardagen kan jag lova. Jag hade gärna varit kvar ett tag till och gjort lite fler utflykter då det dessvärre blev brist av dom.

965.JPG

Det här är hotellet vi bodde på, Aquamarine i hurghada. Det är ett Blue Village hotell som Fritidsresor har. Ett väldigt fint och STORT hotell med massor av pooler.

706.JPG

Vattenrutchbanorna var oerhört populära hos sonen första dagarna. Han bodde där från det att de öppnade till dess att de stängde. Dom hade flera badvakter som hade stenkoll på allt och alla, det kändes tryggt så man vågade släppa kidsen dit utan problem. Däremot blev sonen sargad för livet av kanorna, tyckte åtminstone han, för han skrapade upp ett litet, enligt sonen ett MEGASTORT, sår på axeln. Sen åkte han bara lite grann resten av semestern.

748.JPG

Alla badade glatt och det innefattade även den äldsta dottern som i stort sett hela sommaren bara suttit och läst.

745.JPG

1614.JPG

756.JPG

894.JPG

956.JPG

1090.JPG

1059.JPG

987.JPG

Det fanns som sagt väldigt många pooler så man ledsnade knappast. Dessutom var det väldigt stort så man behövdes aldrig trängas i vattnet. Jag tror dom hade 1 som var 140 cm, 2-3 som var 120 cm, 4 som var 80 cm och sen ett par bebispooler. Dom som var 80 cm fungerade även lite som relaxpooler då de hade solsängar i vattnet och så var det oftast lugnt där för simmare.

920.JPG 

Så här såg det ut från vårat rum. Vi fick fel rum ett par gånger men det slutade sen med att vi fick ett mot poolområdet som låg på baksidan eller vad man ska säga. Det hörde ju självfallet till det stora hotellkomplex vi bodde på men inte på själva huvudsidan. Vi hade lyxen att få poolaccess direkt från altanen så det gjorde verkligen inget.

1196.JPG

Det var ganska så lugnt just i den poolen och kidsen kunde bada medan vi lite äldre, men ack så ungdomliga, gjorde ordning oss för middagen och tog oss en eftermiddagsdrink.

To be continued // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Lite bilder från Egypten

 1. Fröken Jenny skriver:

  Ser skönt och mysigt ut=)

  Gilla

 2. Herr och/eller Fru S skriver:

  Härliga bilder från en semester som säkert var underbar. Blev det något bad i havet och snorkling?//Herr S

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Den var underbar trots lite strul med magar osv. Det blev inte så mycket bad i havet då det dels var väldigt långgrunt där vi bodde och så innan man kom ut till vattnet så hade man skurit sönder fötterna fast man hade skor 😦 Men vattnet var kanon när man väl var ute ett par hundra meter. Snorklade gjorde vi också förståss, en utflykt gjorde vi dessutom med snorkling och delfiner.

   Gilla

 3. Ullis skriver:

  Jaha…Tack för att du förstörde min illusion av att jag har det bra här i det halvmulna trista vädret..he he..Blev jätteavundsjuk ju…Ps:Såg jättemysigt ut och förstår att du gärna stannat längre:-)*kram

  Gilla

 4. Herr och/eller Fru S skriver:

  Hur var shoppingen, var det något att ha, eller du blev besviken.//Herr S

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Nja, mest besviken. Vi köpte inte direkt något. Lite väskor och lite kläder men inte mycket. Kändes som det mest var skit om jag ska vara ärlig. Turkiet och Thailand är klart bättre som jag känner just nu. Men vi var inte in till någon marknad eller till själva stan. Orkade inte med alla försäljare, de flesta som var in till stan blev bara förbannade och tyckte det var skönare att betala lite till för att slippa dom. De var ganska så schyssta just där vi bodde faktiskt.

   Gilla

 5. sarahmara skriver:

  Vilka härliga bilder!!! Du har varit saknad fröken Groda=). kramizar

  Gilla

 6. sarahmara skriver:

  Bada är väl inte fel?? Men vad är det för pingla som sitter och solar sig vid poolkanten??BS:Det är inte att vara ego!!! Lite skavanker har vi alla, fast jag tycker du är en snygg tjej!kramiz

  Gilla

 7. Agnetha skriver:

  Oj, vad fint ! Blir smått avis !BS Jädra FK !Nu är det bara att hoppas det går undan med resten !Tack snälla ! Detsamma !Kramar

  Gilla

 8. Vicke skriver:

  vad härligt det ser ut, ha en fin dag nu

  Gilla

 9. Andromeda skriver:

  Det ser onekligen skönt ut 🙂 Ha en fortsatt fin kväll!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s