Skönt när arbetspassen springer på

Innan jag åkte till arbetet idag så var jag och mannen till Farsta Gård och kollade lite. Jag läste igår på någon annons att de skulle ha något jippo där med servering och ponnyridning bland annat. Men det vette katten om det var så mycket att hänga i granen egentligen.

001.JPG

Vi passade på att äta lunch där åtminstone. Det blev en silltallrik med lax och ägghalvor. Riktigt gott var det och väldigt prisvärt, 75 kronor bara. Kan starkt rekommendera ett besök enbart för just silltallriken.

004.JPG

På väg därifrån så upptäckte jag den här lilla bostaden för äkta AIK-fjäderfän.

005.JPG

Halvvägs hem så fanns det en hel drös av dessa golfbollsstora sniglar. De satt fast på ett bullerskydd ut med vägen.

Arbetspasset började väldigt bra och det gjorde att tiden sprang på väldigt, nästan alltför, fort. Sådana dagar gillar jag verkligen. Nu är det bara några timmar kvar sen ska jag hem och sova. I morgon är jag ledig hela dagen så jag kanske ska sova ut lite.

Ha det gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Skönt när arbetspassen springer på

 1. Herr och/eller Fru S skriver:

  Det är en ätbar snigel, .den typen man serverar på krogen.//Herr S

  Gilla

 2. Maj-san skriver:

  Vilken härlig tallrik, något för mig att frossa i, det är inte långt från mig så en tur dit ska jag nog lyckas med, ler stort.Och fågelholken, jisses, den är verkligen i den här familjens smak, haha.stor kram

  Gilla

 3. Pinglan skriver:

  Mmm, silltalllriken ser god ut. Önskar dig en skön ledig dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s