Är på Gotland över helgen

Igår åkte jag, mannen och sonen till Gotland för att grabbarna skulle spela fotbollscup. Allt gick bra på båtresan och jag kunde konstatera illa kvick att det var ett gäng högljudda grabbar vi hade att göra med 🙂

När vi kom fram till stället vi skulle bo på så tänkte jag genast: Shit, hoppas att det blivit något fel med bokningen så vi kan dra in till Visby och ta in på ett bekvämt hotell istället.

Men det var inga större problem med bokningen och när vi väl ”boat” in oss så var det inge större fel på baracken. Hur är det nu låten gå…. gangstergrabbar i en barack…. och det är ju lite så det är med det här gänget.

Vi körde igång grillen och såg till att grabbarna fick hamburgare i magen och sen var de nöjda med livet. Vissa av killarna sov inte direkt så mycket. Det var inte direkt så konstigt då många låg och messade och snackade med varandra. Jag antar att de somnar ovaggade ikväll 🙂

Nu idag så hade de några matcher och de spelade sådär dessvärre men de var som sagt trötta och hade sig själv att skylla. Den sista matchen var däremot riktigt bra och de vann med 10-4. Då hade de dessutom två killar inlånade av motståndarlaget 🙂 En av dom gjorde en hel del mål för VÅRT lag. Halva laget har någon form av skada, som tex skavsår, ont i benen och sen bara den här skadan som kallas för trött-och-grinig-skadan.

Snart är det dags för brännboll och hur det ska gå är en helt annan femma. Jag kan varken slå iväg en boll eller fånga en boll ute på plan. Vad gör man inte för att grabbarna ska ha kul….

Önska mig lycka till // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Är på Gotland över helgen

 1. Maj-san skriver:

  Haha, ja vara på läger kräver sin gubbe/gumma, sova är det inte tänkt. Hoppas det gick bra med brännbollen, är ju värsta roligaste ju, bara du inte drabbades av trött-och-grinig-skadan, haha.Många kramar

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Nja, grabbarna hade planer på att va vakna dygnet runt men de somnade allesammans tillslut 🙂 Brännbollen var super.

   Gilla

 2. Ewa. skriver:

  Åhhhh Gotland !!!! Jag ÄLSKAR GOTLAND !!! Men jag ska dit senare i aug Längtar !!! Stor Kraaaam

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Mmm, Gotland är himla fint. Åker gärna tillbaka snart, fast UTAN fotbollslaget 🙂 Hoppas att du får det trevligt när du åker dit.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s