Scandic Portalen

När jag åkte med jobbet till Jönköping så bodde vi här på Scandic Portalen.

096.JPG

Det var ett helt ok hotell och personalen var väldigt hjälpsamma. Dock kan jag tycka att det var dåligt att dom inte hade restaurang på hotellet och dom hade heller inte en minibar på rummet. Även om vi inte hade för avsikt att tömma den så saknade jag möjligheten att kunna ta en Baileys på kvällen eller att åtminstonde KUNNA ta något. Det är för mig en självklarhet att det ska finnas en minibar med några små flaskor sprit, vin, champagne, mineralvatten, chokladbitar och snacks. Man MÅSTE inte men det är trevligt med möjligheten.

På frukosten så fanns det som borde finnas vid en hotellfrukost och vi blev alla mätta och belåtna. Det var ett bra och trevligt hotell för en bra kostnad. Det låg väldigt centralt utan att för den delen ligga mitt i händelsernas centrum. Det var så pass tyst så man reagerade inte på att det låg några pubar strax utanför som inte stängde förrän klockan 01.00.

Det tog max 5 minuter att gå ner till strandpromenaden och till gågatorna.

104.JPG

119.JPG

131.JPG

141.JPG

När vi skulle checka ut så tog det närmare 1,5 timmar så det blev lite rörigt där ett tag. Men efter mycket om och men så löste allt sig bra och receptionisten var helt underbar som behöll lugnet utan att bli stressad. Det hade likaväl kunnat bli en tråkigt avslutning på vistelsen i Jönköping men hon skötte det super. Jag köpte till och med en liten blomma till henne för att muntra upp henne för jag antar att hon kände sig ganska så låg efter våran utcheckning med alla dess problem. Tack Cecilia 🙂

Trevlig söndag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Scandic Portalen

  1. mogi skriver:

    Vackra bilder! ;-DKraam från Mogi

    Gilla

  2. Marie S skriver:

    Kul utflykt och fina bilder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s