Humöret är inte alltid på topp för bloggen

Jag har inte alls haft lust att vara här den senaste tiden. Varför är en väldigt bra fråga och jag kan inte alls svara på den. Jag har inte den blekaste direkt. Tiden har runnit iväg och det är andra saker som tagit upp min tid men samtidigt undrar jag VAD för saker? Vet inte alls vad jag gjort för det behövs städas och tvättas här hemma och tiden verkar ju ha funnits 🙂

Den här veckan har mest bestått av sol, bad, jobb och diverse småstrul som hör till vardagen.

Igår var vi till Farsta och såg till att sonen, äldsta dottern och mannen blev fina i håret. De två största klippte sig bara men sonen fick värsta lyxbehandlingen med klippning och folieslingor. De blev väldigt fina alla tre 🙂 så nu kan de två äldsta kidsen skaffa pass i morgon utan att ha en bad hairday.

Jag hittade lite smycken på Ur & Penn också. De har nästan alltid bra priser där och igår var det lite extra rea så jag kom ut med en stor påse med innehåll för 300 kronor. När jag kollade lite fort på ordinarie priserna så skulle det egentligen gå på över 800 kronor. Det kallar jag för en BRA affär.

På kvällen så kollade vi på Avatar. Shit vad bra den var och alla kids verkade tycka detsamma. Sen blev det en lång diskussion med sonen om åldersgränser för filmer, huuaa. Att försöka förklara hur det funkar med 7, 11 och 15-årsgränser är ju inte det lättaste kom jag fram till. Dessutom att man FÅR kolla på en film som är från 7 OM någon vuxen är med men man får INTE kolla på en 15-årsfilm om man är 11 FAST en vuxen är med, det är ingenting en 11-årig kille har någon större lust att fatta.

Ja ja, idag är en NY dag med nya möjligheter och erfarenheter. Undrar vad som händer idag?

Jag har kört i gång en maskin tvätt nu på morgonen och har förmodligen ett par tre stycken kvar. Sen måste det dammsugas och skuras och blommorna måste få sig en skvätt vatten innan de tuppar av helt och hållet. Sen har jag en bok jag vill försöka läsa ut så jag kan börja på den nya jag köpte i veckan och så finns det lite tidningar jag inte läst, ex Vagabond och Escape.

Regnet öser bara ner så någon utgång idag blir det nog inte. Vi ska nog bara hålla oss hemma tror jag.

Ha det gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Humöret är inte alltid på topp för bloggen

 1. snicksnack skriver:

  kul att se dig här igen ;-)ha en skön dag i regnet.Kram K

  Gilla

 2. imsy skriver:

  God morgon!Det har inte varit något bloggväder precis på en hel månad. Bloggen har verkligen varit öde! Jasså, det är hos dig regnet är! Så nära! Men här har det slutat regna för några timmar sedan.Mitt hem är också väldigt eftersatt p.g.a. det fina uteväder vi haft. Tvättmaskinen går och dammråttorna ska väl kanske jagas bort om en stund. När jag njutit färdigt av den svala luften som gör det lättare att andas.Kram!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Det är ju just det. Man har ingen lust att sitta vid datorn i det fina vädret som varit. Vi har så gott som bott vid badet, underbart. Det pendlar mellan att ösa ner och dugga för tillfället. Kram

   Gilla

 3. Ysta skriver:

  Det låter som en utmärkt dag!!

  Gilla

 4. Herr och/eller Fru S skriver:

  Nu när du ändå är i städtagen så är du välkommen hit för lite snabbt dammsugande, vi bjuder gärna på lite kaffe och kakor när du är klar.Finns nog lite tvätt att stryka och vika också, så eventuellt så kan du få lunch eller middag också.Visst är det trist att det riktigt varma vädret har försvunnit.//Herr S

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ha ha ha, jag har fått för mig att ni bor en bit från mig så jag är ledsen att behöva säga NEJ 🙂 Jag hojtar till om jag ändrar mig eller får för mig att ta en tur mot er…. Jo, det är riktigt tråkigt när det härliga vädret försvann men vi får hoppas att det bara är för en kort tid.

   Gilla

 5. Herr och/eller Fru S skriver:

  Vi har en bäddsoffa nere i källaren så du kan sova över och göra en grundlig städning av huset. Mat och dryck ingår =)Du har rätt i att det inte lönar sig för dig att köra hit över dagen, är nog lite långt.//Herr S

  Gilla

 6. Herr och/eller Fru S skriver:

  Du märker att vi verkligen vill ha städhjälp va =)//Herr och Fru S

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Japp, jag kan rekommendera en jag hört om via bekanta. Hon tar 100:-/tim men jag kan tänka mig att hon behöver er soffa att vila på då det som sagt är en bit att fara :-))

   Gilla

 7. Annica skriver:

  Man kan inte alltid vara på topp men man bloggar då man känner för det!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s