Orkar inte med mitt huvud

Jag hade tänkt skriva lite om resan ner till Jönköping men jag orkar inte göra det. Har jobbat sen 7 och slutar inte förrän 24 idag och mitt huvud börjar dunka lite lätt just nu. När det väl börjar kännas så här så slutar det oftast i en hemsk huvudvärk eller migrän, jag hoppas på det första.

Har varit ute hela dagen och fått lite sol på mig så jag ska väl inte klaga för mycket 🙂

Dagen har varit bra fram till dess att huvudet började ge sig till känna. Jag börjar bli lite smått less på mitt huvud om jag ska va helt ärlig. Kan jag aldrig få NORMAL huvudvärk som ger med sig efter en tablett…

356.JPG

På återseende // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Orkar inte med mitt huvud

 1. omtänksam skriver:

  Hör nu på fröken Groda !Migrän eller ständig huvudvärk…….Jag har haft långa perioder med daglig huvudvärk av olika styrka genom livet.Har druckit kontrastvätska och blivit grundligt undersökt i huvudet tidigare i livet.Förra sommaren hade jag huvudvärk alla dagar i tre månader….Jag fick rådet att käka omega 3…Skadade mitt knä och fick käka antiinflammationstabletter i tio dagar och fortsatte samtidigt med omega 3-tabletterna…och vipps….Har inte haft huvudvärk sen början av September förra året…….JiiIIIIiiiipppPPpppiiiiIIiii !Det gäller givetvis mig men det kanske är något du skulle pröva..?Kramar i sommaren :))

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Hmm, tack snälla du för tipset. Ska kanske börja med de jag med. Sonen äter Eye-Q och jag kanske ska köpa något liknande då. Sköt om dig

   Gilla

 2. Maj-san skriver:

  Har också perioder med svår huvudvärk, men den kommer från min nacke, kan ju vara något annat som ligger till grund för din värk, värt i alla fall att kolla upp.Hoppas den har släppt idag, vet ju hur illa man mår, och kan göra efteråt också, fy och usch.Många goa kramar

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ja, jag har klurat om jag spänner mig på något sätt eller ligger konstigt eller har en usel hållning kanske….

   Gilla

 3. omtänksam skriver:

  Måste tillägga att problemen satt i nacken och ut mot skulderbladen.Musklerna och senorna eller vad det är som sitter där var tydligen inflamerade !!!…Därav hjälpen av dom antiinfamationstabletterna som jag käkade i tio dagar…Omega 3 tabletterna håller lederna rörliga och det förebygger tydligen inflammationer….vad krångligt det blev….hmmmmm…Huvudvärken är i alla fall borta…..Kram igen :))

  Gilla

 4. AKKANS skriver:

  Jag hade huvudvärk länge………det var mina ögon som krånglade……hoppas du kommer till rätta med huvudvärken……

  Gilla

 5. erviluca skriver:

  Då e du som jag! Jag har fått diagnosen ”kronisk huvudvärk/migrän” och är väldigt sällan Helt Utan. Det ENDA som hjälper mej är Zomic Nasal som finns receptfritt (fast jag får den på recept – den är DYR nämligen!) på Apoteket (eller vad det nu heter). Prova den! En puff i näsan bah!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jag har köpt den en gång och fy farao vad dyr den var. Sen köpte jag Zumo, trro jag den hette, och den var bra. Annars tar jag Zoomig

   Gilla

 6. Tant Otto skriver:

  Usch då huvudvärk är inget att ha…hade själv mycket ont i min skalle ett tag och åt en hel del värktabletter och det blev bara värre. Orka inte till slut och tog kontakt med en homeopat som gav mig piller att äta och sen dess har jag sällan huvudvärk…om det var tron eller pillerna som hjälpte mig spelar ingen roll för värken försvann ju.Jag bestämde mig för att nu får det vara nog!! Kram och ha det gott i sommarvärmen

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ja, man äter ju en massa piller tillslut så frågan är om det egntligen är så bra. Vad skönt att din värk försvann.

   Gilla

 7. sarahmara skriver:

  Nej värk är inget att leka med!!! hoppas du kryar på dig!! kramiz

  Gilla

 8. Pinglan skriver:

  Hoppas huvuddärken gav med sig. Fin bild på dig!Ha en riktigt fin dag idag!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Den gav med sig men det är väl dags snart igen antar jag 😦 Tack, men jag gillar den inte så värst. Konstig min 🙂

   Gilla

 9. Annica skriver:

  Ajdå, hoppas värken gett med sig….

  Gilla

 10. Ewa. skriver:

  Fin bild ,, Runt Husqvarna gränna ? =) Ja fy migrän är inget skoj =( Hoppas det gick äver !!!! Stor Kraaam

  Gilla

 11. Agnetha skriver:

  Kanske vore värt att pröva Omega 3 och testa om det hjälper ? Det är vidrigt att ha så mycket ont i huvudet.Hoppas du mår bättre nu !Kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s