På väg hem igen

Jag hade ju tänkt ta mig tid att skriva något under min vistelse i Jönköping men jag har banne mig inte orkat. Det har varit långa dagar och de har tagit på krafterna även om själva dagarna har varit lugna och härliga.

Klockan har ringt vid 7-tiden och sen har det varit full rulle kan man säga. När klockan närmat sig 22 så har jag varit så trött så datorn har fått vara i fred på skrivbordet på hotellrummet. Dagarna har mest bestått av att promenera och bara umgåtts med arbetskollegor och det har varit väldigt trevligt. Vädret har varit helt ok men regnet hade jag gärna hoppat över 🙂

Idag, mitt på dagen, så kom det en rejäl skur och dessvärre var vi ute just då. Sen sprack det upp och solen började skina lagom till dess att bussen hem kom. Sånt är så himla typiskt men som sagt, dagarna har varit toppen ändå och det har mest varit sol och varmt.

Nu tror jag vi är utanför Linköping och regnet det bara ÖSER ner. Jag är glad att jag slipper köra för det finns inget värre väder att köra i. Skulle kanske vara snöstorm i så fall. Jag och mannen råkade ut för det i vintras och det var ett under att vi inte hamnade i en seriekrock faktiskt. Det var bara centimetrar ifrån en ordentlig smäll då.

Även om det har varit härligt i Jönköping så ska det bli skönt att få komma hem. Jag försöker alltid uppskatta tiden jag är borta och ta till vara på allt som händer men det är många saker man saknar hemma. I morgon hoppas jag på strålande solsken och en dag på badet innan jag börja jobba klockan 16.

Ha det gott // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till På väg hem igen

 1. snicksnack skriver:

  home sweet home, som min dotter skrev på FB när hon kom hem efter handbollscup i Gbg ;-)hoppas du hunnit vila upp dig nu innan du ska börja jobba.själv är jag inne på min 5:e semesterdag, det går fortare än jag trodde och vips så är det väl augusti …Kram K

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jo, jag har gjort det. Till och med så mycket att jag glömde en god väns födelsedag igår. Riktigt pinsamt är det när hjärnan bara lägger av. Semestern brukar ta slut väldigt fort har jag lärt mig.

   Gilla

 2. Pinglan skriver:

  Vad roligt att du har haft en trevlig vistelse i Jönköping.Önskar dig en skön helg!

  Gilla

 3. Mingla skriver:

  Det är alltid skönt att komma hem… Det ska vara det och det är det.. ;o)Ha en fin dag nu.. Kram från Mingla

  Gilla

 4. Ewa. skriver:

  Välkommen hem då =)) Stor Kraam till dig

  Gilla

 5. Tant Otto skriver:

  Hoppas vistelsen var angenäm! Vi kan nog få till en träff en annan gång då vi är i närheten av varandras städer…det vore kul!! Kram

  Gilla

 6. Pinglan skriver:

  Tittar in här och hoppas du har det gott.

  Gilla

 7. omtänksam skriver:

  Vilken resa !Jag hoppas att allt gått bra och att du har krafterna i behåll !Väntar på ditt nästa inlägg och det kanske dröjer för att du behöver en paus……Pausar väldigt mycket själv nu då det är stökigt runt omkring mig…Omtänksamma kramar :))

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Man behöver gör en paus mellan varven för att palla med allt annat i sitt liv också. Hoppas att allt ordnar upp sig för dig, kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s