Lite uppdatering sen operationen

Jag har inte direkt prioriterat någon tid framför datorn den senaste veckan och det har varit VÄLDIGT skönt faktiskt 🙂

Operationen gick bara fint och jag har inte haft så väldigt ont men första dygnet kräktes jag mest hela tiden, mindre skoj då det spänner lite här och var. Dom inplantaten jag ville ha gick inte att sätta in då de fanns risk att de skulle rotera i bröstet så jag fick ett par runda inplantat istället men i samma storlek. Det medför att bystigheten inte blir densamma men då jag inte vill se opererad ut så gör det inte så mycket. Nu ser det fortfarande naturligt ut tycker jag.

Mannen och kidsen har varit väldigt hjälpsamma och tagit hand om mig hela tiden, utan gnäll 🙂

På midsommarafton så var vi till Skansen och det gick över förväntan. Det var soligt och härligt väder och vi gjorde det enkelt för oss genom att köpa smörgåstårta och jordgubbstårta från Ica Maxi.

Annars har vi mest befunnit oss på badet och idag tog jag av min sport-bh för fösta gången för att ha en bikini-bh istället. Gud så skönt det var för den andra har varit varm de här dagarna. Men jag ska ha sport-bh ett ganska långt tag framöver så det är bara att vänja sig och sen njuta av de korta stunder med en enklare.

Jag tog beslutet att vara hemma från jobbet den här veckan så jag kan vila upp mig och bara vara. Jag tror att det behövs för sen blir det jobb resten av sommaren i stort sett. Den här veckan som har gått så har jag sovit väldigt mycket. Det har inte varit ovanligt att jag somnat sent på eftermiddagen och sen fortsatt sova hela natten. Så jag antar att sömnen är välbehövd.

Nu ska jag göra mannen sällskap framför fotbollen, heja Ghana :-))

Ha en trevlig fredagskväll // Fröken Groda

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Lite uppdatering sen operationen

 1. sarahmara skriver:

  Hoppas du får en jättefin lördag också!!! Jag är såå glad att det gick bra för dig!!! Och det är ovärderligt när man får hjälp utan gnäll, men när det gäller och man har riktigt ont eller är riktigt sjuk, då brukar det fungera!! kramizar

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Men visst är det, jag önskar nästan att jag få vara lite kinkig ett par månader till eller så .-)

   Gilla

 2. Ewa. skriver:

  Skönt att du mår bättre ,, du gör helt rätt i att bara vara och vila ..Ha det så gott nu , Kraaam

  Gilla

 3. snicksnack skriver:

  skönt att höra att du mår bättre,nu ska jag se fotboll med mannen, heja spanien och paraguay. (jag vet inte vem jag ska heja på…) mannen verkar heja på portugal ;-)Kram K

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ja, det är mycket bättre tack. Fotbollen är ju riktigt spännande. Även dottern kollar och är på hugget.

   Gilla

 4. Pinglan skriver:

  Du gör helt rätt som är hemma från jobbet. Du behöver nog sömnen och vilan.Ha det fortsatt gott i helgen!

  Gilla

 5. omtänksam skriver:

  Det är krut i dig!!!Bra inställning och vid gott mod, härligt.Ha det bra nu och fortsätt dela med dig av ditt goda humör!Kram :))

  Gilla

 6. Helena skriver:

  Vila så mycket du kan! Kram kram

  Gilla

 7. Maj-san skriver:

  Skönt att se att det går framåt, och att du fick vara på Skansen i midsomras, med jordgubbstårtan, ler stort.Stora kramen

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ha ha ha, den var dock inte lika god som den jag brukar göra men vad ska man göra. Det var inte direkt äckligt i alla fall 🙂

   Gilla

 8. Desdichado skriver:

  vad bra att det har gått bra! ta’t lugnt=)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s