Vilken bokningssida gillar ni?

Nästa tisdag åker jag och mannen till Makadi Bay. Då det ligger 3 mil från Hurghada så är jag lite inne på att boka ett hotell inne i själva Hurghada en natt, mest för att känna av lite liv o rörelse. Det finns några små billiga hotell som verkar ok och så några för lite dyrare pengar 😉 Jag har kollat på ett som ligger lite däremellan. Det är helt nytt, vilket kan vara både positivt och negativt, är ett all inclusive hotell och ligger inne i centrum, enligt deras hemsida.

Ska vänta en dag eller två innan jag bestämmer hur det blir.

Jag bokar nästan alltid såna här ”extrahotell” på Booking.com. Det är en suverän sida och håller oftast, inte alltid, de bästa priserna. Sen mailar jag direkt till hotellet om det är något speciellt önskemål jag har. Det fungerar alltid perfekt.

Nu ska jag jobba vidare // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vilken bokningssida gillar ni?

  1. sarahmara skriver:

    GRATTIS VÄNNEN=) Nu blev du ”liten tant”=), min tur om några dagar=)SÅ STOOOORT GRATTIS PÅ 35-ÅRSDAGEN FRÖKEN GRODA=)/kramizar sarah

    Gilla

  2. Hanna hmm skriver:

    Grattis! Själv funderar jag på en budgetvariant av semester nu när makens och min skattebesked blev +- 0….Nja, kanske blir lite lyx iallafall..vi får se…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s