Orkar ni rulla 6000 km?

En bekant/gammal arbetskamrat ska tillsammans med sin vän rulla från Casablanca till Stockholm. De började för en månad sen ungefär och det låter som om det går bra för dom. Lövis sitter i rulle sen 50 år tillbaka och har en vilja som överväger allt annat. Hans vän cyklar och det är en stor bedrift bara det, men att rulla rulle kan jag lova är himla jobbigt. Jag har lånat mannens några gånger och jag håller på att dö efter 10 minuter 😉 Det jag tycker är plan mark kan i rulle fasiken vara en TUNG uppförsbacke, ha ha ha.

Följ deras äventyr HÄR.

Ha en bra kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Orkar ni rulla 6000 km?

 1. Tant Otto skriver:

  Lovar att följa dem här hos dig….jobbigt att rulla om det inte går nerför vill säga….har oxå prövat och det är en konst i sig att ta sig fram överallt…Ha en fortsatt trevlig lördag jag ska snart sticka till jobbet…Kram

  Gilla

 2. Ewa. skriver:

  ojojoj vad tufft !! Men roligt =)) Nästan som tanten som cyklade till Afrika som var med i fadergalan otroliga människor det finns ..kraaam och trevlig kväll

  Gilla

 3. sarahmara skriver:

  riktigt tufft!! kul att du vill visa dom=) ha en fin kväll du med=) kramiz

  Gilla

 4. Roger skriver:

  Nä, det finns ju flyg. :)Lade in del två nu.R.

  Gilla

 5. Agnetha skriver:

  Fräckt ! BS Tack rara du !Tycker jag med känns nästan som en överraskning, glad är jag att jag hamnade där.Ha en häääärlig lördag du med !Tack o kram

  Gilla

 6. Ewa. skriver:

  men hur har jag stavat ? haha … Jo en kvinna som besökte sitt fadderbarn cyklade hela vägen och inte så ung heller otroligt gjort …. Kraaam

  Gilla

 7. Jag skriver:

  Och jag som tyckte att det var tillräckligt långt att rulla från Umeå till Kiruna, vilket min bror gjorde ensam för ungefär 30 år sedan!

  Gilla

 8. Oceandreams skriver:

  Oj oj vad tufft och vilket äventyr!Nu får jag snart gå hem och sova…Längtar!!Ha en bra dagKram

  Gilla

 9. sarahmara skriver:

  Tittar in och ger sista kramizen till dig då du är 34-åring=) Kraaaamizar

  Gilla

 10. Jag skriver:

  Ja, han tältade längs vägen. Bilister stannade och frågade om motorn var trasig och fick svaret ”Den här har bara en brödmotor!”Men: jag funderade på det i natt. Han började träna maraton och körde bl.a. i Florida. Slutade för att han ansträngde axlarna för hårt. Nu, när han är äldre, har han opererat axlarna många gånger. Han har djävulusiskt ont och han som har klarat det mesta själv behöver assitenter. Man ska nog vara rädd om axlarna när man är rullstolsburen. De ska ju vara både armar och ben.Men tufft är det att köra hela den långa sträckan. Lite orolig blir jag dock…

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Fasen det är tufft.Nackdelen är nog att axlarna tar stryk när man kör rulle. Jag har provat några gånger o kört lite längre o det är muskler som jobbar som man inte ens visste att man hade ;-)Ha det gott

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s