Varför bor man i ett så kallt land som Sverige?

När man kollar ut genom fönstret här på jobbet så är det GRÅTT och GRÅTT och åter GRÅTT. Ena dagen skiner solen och det är 10 grader varmt och så nästa dag är det kallt och regnigt. Inte undra på att folk blir förkylda så ofta i det här landet. Regnet hänger i luften och det blåser lite lätt. Känns mer som höst än vår faktiskt.

Så otroligt skönt att det bara är drygt en vecka kvar till semestern. Då blir det, förhoppningsvis, sol en hel vecka och VÄRME. Varför har vi inte ett hus i något varmt land för? Jag skulle mer än gärna ha ett hus på Mallorca, Spanien, Italien eller i Thailand. Thailand är ju alltid varmt men det ligger lite långt bort för att bara åka ”över helgen”.

En vacker dag blir man ju pensionär så då kanske det flyttas söderut. Jag kan tänka mig att kidsen skulle gilla det när de blir lite äldre. Komma ner till sina kära föräldrar på semester och ta med sig lite polare och sen även pojk/flickvänner. Varför har inte MINA föräldrar hus i värmen för?

Ha det bra // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varför bor man i ett så kallt land som Sverige?

 1. sarahmara skriver:

  Du är såå söt som tittar in o ser hur jag har det=), jag är ju hos dig med såklart även när du ligger o gottar dig med maken på något fint hotell=)…Ja, förstår att du vill jobba och tjäna lite extra, speciellt när ni ska utomlands mm… O varför bor vi i Sverige?? Kanske för att vi kan fly landet ibland?? , om man har pengarna förstås!!!.. Kramizar på dig !!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Jag har en helg i månaden som jag jobbar o det känns som en för mycket, ha ha ha. Anledningen att man bor här är nog mest för att kidsen är så små än och att man kanske är skraj att ta sitt pick o pack o dra 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s