Idag ska det städas bland fotona

Den här arbetsdagen är ganska lugn märker jag så jag ska försöka organisera lite bland bilderna på datorn. Meningen var att jag skulle ge den här datorn till äldsta dottern då hennes fått virus och inte fungerar och själv ta den nya vi köpt. Fixar jag det inte i morgon på dagen så tar jag med båda till jobbet och försöker ordna till allt som ska fixas. Det är kul att hålla på med bilderna men det tar ju sin lilla tid så jag drar mig lite för det.

DSC04404.JPG

Den här hunden hade hittat sitt egna lilla sätt att sitta på för att inte skita ner baken 😉

Ha en bra dag // Fröken Groda

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Idag ska det städas bland fotona

  1. Ewa. skriver:

    Ja jag håller med man drar sig för det där men skönt när det är klart .. haha skön stil han har fin hund =)) Kraam och ha en härligt mysig fredag !!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s