Hugg av mig foten vetja

Idag är ingen bra dag. Inte om man är en fot som sitter på Fröken Groda i alla fall. Foten gör ont som fasen, den kan lika väl kapas av enligt min mening. Jag antar att den är på bättringsvägen men den behöver ju inte verka så förbaskat som den gör.

Mannen tycker jag borde gå till läkaren men jag tror ju som sagt att den är på väg att bli bra 😉 Sen är jag rädd att det ska göra ÄNNU ondare när jag väl är hos läkaren. Han lär ju klämma, trycka, sucka och muttra över att jag inte kommit tidigare. Kanske tar han fram skalpellen han också och börjar karva och sen så säger han att jag inte får bada på flera veckor. Det tänker jag nämligen INTE gå¨med på eftersom vi åker om två veckor. Därför är det nog bäst att hålla sig ifrån farbror doktorn.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Hugg av mig foten vetja

 1. sarahmara skriver:

  Men jag kommer och *kramar om* dig!!! Du SKA nog gå till doktorn då du faktiskt kan få hjälp INNAN resan!!! kramizar/sarah

  Gilla

 2. sarahmara skriver:

  Det heter faktiskt familjespelet=), blandade frågor för barn o vuxna….ni ska se vad vi kan förlora mot barnen.haha=) Det är ungefär som trivial persuit för er som inte har spelat det.

  Gilla

 3. sarahmara skriver:

  Godmorgon, har MissKermit ringt doktorn???,, nähä det förstod jag väl…. nu ringer du!!!*ler* ha en fin dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s