Hotell Liseberg Heden

I fredags åkte vi ner till Göteborg för att gå på TUR-mässan. Att hitta ett relativt ok hotell för ett bra pris som dessutom låg ganska nära mässan var ganska så svårt. Jag sökte flera dagar för att få ett så bra pris som möjligt men fick sen ge upp och acceptera priserna. En väldigt bra hotellsida jag ofta använder är booking.com, så även denna gång. Med parkering i två dygn gick det på ungefär 2600:- till slut. Vi åkte över Jönköping för den vägen är klart bäst.

DSC04162.JPG

Hotellet låg kanske 5-600 meter från mässan och det var en lagom promenad. Precis bakom hotellet så låg det en massa fotbollsplaner så man hörde ungdomarna spela 😉 Det regnade båda dagarna så det kan inte ha varit alltför skoj för dom.

DSC04061.JPG

Personalen i receptionen och baren var väldigt trevliga och hjälpsamma. Damen i baren var dessutom väldigt pratglad.

DSC04045.JPG

Vi hade två mindre dubbelsängar i vårt rum så när vi drog ihop dom så hade vi en tre meter bred säng, underbart.

DSC04048.JPG

Vi åt aldrig på hotellet men innan vi stack iväg för middagen ute så tog vi en varsin öl i baren. Frukosten var väldigt bra. Det fanns mycket att välja på och den större delen var ekologisk eller närproducerad. Hela tiden så fyllde dom på faten och det fanns alltid fullt i alla kaffekannor och tillbringare. Det fanns gott om personalen i servisen så det plockades bort från borden så fort någon gott därifrån.

DSC04050.JPG

Middagen intog vi på Heaven 23, 23:e våningen på Gothia Towers. En härlig utsikt och en väldigt stor och god räkmacka bjöds vi på. Eller ja, bjöds blir väl fel ord vad gäller maten men god var den 😉 179:- kostade den men den var väl värd pengarna.

DSC04056.JPG

När vi kom tillbaka till rummet så öppnade vi vår flaska Tattinger och tittade på Let´s Dance. Jag tyckte att Claudia skulle vinna men Mattias var en värdig vinnare ändå.

// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hotell Liseberg Heden

 1. Pinglan skriver:

  Låter som en skön helg för er! Tyvärr sågs vi inte på Tumässan men kanske det blir en annan gång.Håller med om att de har goda räkmackor på Gothia Towers. Tack för hotelltipset.Ha en fortsatt skön måndag!

  Gilla

 2. sarahmara skriver:

  Vad underbart!!! ni har verkligen haft det mysigt!!! kramizar

  Gilla

 3. Madonnan skriver:

  Åh vad mysigt att åka bort och lyxa till det lite. Och så en härlig kväll med bubbel på rummet, låter toppen!:)

  Gilla

 4. imsy skriver:

  Jag tycker väldigt mycket om Göteborg. Det är en fin stad. Nästa gång jag åker dit ska jag se till att komma upp i Gothia towers och beundra utsikten. Och äta räkmackor!!!

  Gilla

 5. Ninapinas skriver:

  Göteborg är väl en härlig stad?Klart jag tycker , är född och uppväxt där jue..:)

  Gilla

 6. sarahmara skriver:

  Hej grodan=)… funderade på inlägget om proffsbloggare… och har ett bloggsvar till dig…Bs:Jag brukar besöka vänner och bekanta, men även skriva till såna som inte får så mycket uppmärksamhet…. proffsbloggare, hur blir man det???, jag hörde igår att en på aftonbladet hade 200 000 besök /vecka!!!! Men jag har inte stött på någon proffsbloggare…. För får man 20 kommentarer så svarar man då blir det 40, alltså hälften är ens egna kommentarer….. tror inte man kan bli någon storbloggare på aftonbladet…. och är det någon som är det så unnar jag den personen faktiskt det, kan glädjas för andras skull=), det är en egenskap som är bra att ha=)…kramizar

  Gilla

 7. Tant Otto skriver:

  Göteborg är min fawostad, gemylig lagom stor och trevlig. Har varit där så mycket att jag känner mig som hemma…min syrra bor där, jag och in gammal boyfriend var där ofta och hade många vänner där som jag hälsa på.Bodde jag på hotell så blev det på Panorama precis bakom Liseberg nära till allt…Hahaha grodan du åkte nästan förbi mig då på genomfart i Jönköping..Kram och ha en fortsatt trevlig vecka…

  Gilla

 8. sarahmara skriver:

  Idag var jag först!! godmorgon!! hoppas du får en fin dag….själv har jag det hemskt, magsjukan…kramizar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s