Någon som vet när våren kommer?

Jag börjar bli lite smått trött på den här snön nu. När det väl är fint väder, ja då jobbar man och när det äntligen kommer en ledig dag så tar solen sig ledigt också. I morgon har kidsen öppet hus på sin skola och då måste man vara där och det är väl himla trevligt MEN just i morgon ska det visst bli strålande sol och 8 grader varmt. Så himla typiskt.

DSC03941.JPG

Förra veckan var jag en sväng till Ågesta och tittade på folk som gick på isen och även en massa skridskoåkare.

DSC03946.JPG

Min termosmugg som jag fått i julklapp för något år sen höll värmen i en timme.

DSC03951.JPG

Solen värmde väldigt gott och det var skönt att även ha ett sittunderlag under rumpan.

DSC03969.JPG

I helgen var jag och mannen på båtmässan som sagt och många fina båtar fanns det. Den här var nog störst och vräkigast. En av nackdelarna var dock priset, 11 miljoner, så vi är tvungna att fundera LITE grann om den passar oss 😉

DSC04019.JPG

Någonstans bland grenarna så gömde sig några fåglar men det var visst bara en i slutändan som ville vara med på bild.

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Någon som vet när våren kommer?

 1. Fröken Bovary skriver:

  Jag säger fortsatt:g u m m a n t ö t a b o r t a l l s n ö ! !r o p e n s k a s k a l l a s o m m a r t i l l a l l a ! !

  Gilla

 2. imsy skriver:

  Misströsta inte – lärkan drillar för fullt utanför mitt fönster just nu!Vad mysigt ni haft det i Ågesta! Det är fint där! Båtmässan har jag aldrig varit på. Är så nöjd med min lilla gummibåt. Jag gillar sådant där som man kan stuva in i bagageluckan och ha med sig överallt.Trevlig fredag!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Härligt med lärkor, dessvärre är det brummande bilar det ända ljud jag får för tillfället när jag öppnar fönstret ;-(Båt mässan är skoj, finns så mycket att titta på.

   Gilla

 3. sarahmara skriver:

  Jag tycker 11 miljoner är rimligt.., slå till:P. Förstår att det är kul att titta i alla fall!, har själv varit på någon mässa i Älvsjö!… Men lägg inte ALLA pengar på en båt, då går Farsta centrum i konkurs=)..BS:Ja, kladdar det gör dom när dom äter kräftorna=).. Jag tycker ni fick till det jättebra när barnen lagade maten en dag i veckan o ni vart servade du o mannen=), inför det igen , men kanske lördagen eller söndagen=) kramizar o ha det bäst!!!

  Gilla

  • MissKermit skriver:

   Ha ha ha, hela min lön skulle väl gå åt bara genom att starta motorerna ;-)Ja det var väldigt skönt när de lagade mat. Ska införa det igen för de har faktiskt frågat och vill börja igen…

   Gilla

 4. Tant Otto skriver:

  Fina bilder du tagit, gillar den då du sitter och dinglar med bena i solskenet…Skulle man köpa en sån båt skulle man nog få bo i den året runt så dyrt så dyrt… då blir man en sån som bara ligger i hamnen och misstänks att inte kunna lägga ut sitt vrålåk..lägga till är än värre om det blåser sidvindar med kastbyar då gäller det att ha tungan rätt i mun och att hoppilandkallen kan hoppa i farten och ta emot den tunga farkosten….hahaha ser det framför mig. Bättre med lagom stor båt som man klarar av på två än en stor som man behöver besättning för att köra…kram o ha en trevlig båtlös helg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s