Med pengarna hemma

Vi ska för första gången testa det här med All Inclusive. Vi har hört ganska så mycket positivt om det och nappade på ideén. Det är ju otroligt smart och ekonomiskt när man har barn som vill ha glass, läsk och alltid är sugna på mat och godsaker. Vi åker på All Inclusive både nu i april, jag och mannen, och sen i augusti då vi åker alla fem. Det känns i plånboken när man bokar då summan är ganska så hög men jag tror det blir billigare ändå.

Jag tycker egentligen inte alls om konceptet då jag tycker det är halva semstern att ta sig från hotellområdet för att upptäcka de små mysiga restaurangerna i stan. Men man måste ju testa innan man kan avfärda det helt och hållet.

Nu är det lunch // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Med pengarna hemma

 1. Fröken Bovary skriver:

  let me know om det var billigare verkligen.

  Gilla

 2. Karin Andersson skriver:

  Trevlig blogg!Vad blev det för lunch, Operakällaren?All inclusive är bra om man har barn, men inte som vuxen.

  Gilla

 3. sarahmara skriver:

  Vad härligt , ska ni iväg?? kramizar

  Gilla

 4. Freedomtravel skriver:

  Vi har aldrig varit sugna på Allinclusive och jag tror inte att det är vår grej. Men visst finns det en poäng att testa innan man vet säkert vad man tycker. Kanske lite mer en poäng om man har små barn också… När man reser utan barn eller med större barn ser jag inte riktigt poängen…

  Gilla

 5. sarahmara skriver:

  BS:Haha, dom är så många… jag har ångrat flera gånger det jag skrev att jag valde,,,ville ändra flera gånger!! Så ni åker till Egypten=), vad härligt!! min storasyster som bor nära Farsta=), o hennes familj har varit i egypten, o ska dit i år igen med all inclusive..Dom trivdes superbra!!! gud vad gott du bakar=)kramizar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s