Härlig dag i stallet

I morse var det kallt i Ågesta, -17 grader, men det var väldigt soligt och fint. När vi åkte hem vid 10.30 så var det 10 grader varmare och en hel del skidåkare hade tagit sig ut på spåret vid golfklubben. Jag tänkte ta mig en promenad medan dottern red men kylan avskräckte mig och jag gick som vanligt till fiket och satte mig 😉 Nu ångrar jag mig lite faktiskt.

Mars 2010 008.jpg

Mars 2010 020.jpg

Mars 2010 024.jpg

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Härlig dag i stallet

  1. sarahmara skriver:

    Nej men vilka fina bilder!!!, o vilken söt dotter du har, o fin häst!!! har inte bloggat på några dagar, det har varit jobbigt hemma, men jag har följt din blogg i alla fall, även om jag inte har kommenterat! kramizar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s