Kan man ha sängen mot fönstret?

Igår fick vi nytt golv i sovrummet, ganska fint blev det faktiskt. Det känns som man går på ett gammalt furugolv 😉

Jag fick den geniala ideén att möblera om och det var med skepsis som mannen gick med på det. Nu när det är klart så kan jag konstatera att det inte gick RIKTIGT som jag planerade. En fåtölj som jag ville ha bredvid min sida av sängen fick inte plats så det blev lite ändringar där. I det stora hela så tror jag det blir bra.

Den stora förändringen var att jag ville vrida på sängen och när jag förklarade hur så kollade mannen konstigt på mig och sa sen: ja ja, vi provar….. Tror inte han är supernöjd men det kanske ger sig 😉 Nu tror jag att detta strider mot alla regler som finns men nu står sängen med huvudänden mot fönstret. Mannen gav en kommentar om att blommorna kanske skulle rasa i huvudet på honom och när jag såg den scenen framför mig så kunde jag inte göra annat än att asgarva. Hoppas att jag är hemma när det väl händer, om det nu gör det, så jag kan få mig ett gott skratt.

I kväll jobbar jag kväll så jag hoppas att premiärkvällen i sängen blir lyckad så jag inte missar något 😉

Trevlig dag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kan man ha sängen mot fönstret?

 1. Jag skriver:

  Jag skulle inte ha sängen mot fönstret, jag vill alltid möblera så att det är fritt att gå fram till fönstret och blicka ut, eller att sitta i soffan t.ex. och se naturen utanför.

  Gilla

 2. Jag skriver:

  Då förstår jag, då kan man möblera hur man vill!

  Gilla

 3. skriveriet skriver:

  Det är inte ovanligt, att man har sängen mot fönstret. Det har jag sett på bilder och filmer. Jag skulle inte ha det så, även om jag lekt med tanken. Jag vill ha fritt framför sovrumsfönstret. Ha det så bra!

  Gilla

 4. Herr och/eller Fru S skriver:

  Är det inte en risk för att det drar kallt, men annars är det ju en trevlig ide tycker jag.//Herr S

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s