Vilken chokladpralin är er favorit?

Idag unnade jag mig att öppna en ny ask med choklad 😉 Min favorit just i den här asken är ”marsipan med hasselnötter” och ”plommon i marsipan”.

DSC03835.JPG

DSC03836.JPG

Om jag får välja fritt så är nog NK-mint en stor favorit. För flera år sen så var jag ofta på Eje´s chokladbutik på Östermalm och köpte praliner till helgen. Men nu blir det på sin höjd praliner från kaffe/te/choklad affären i Farsta centrum. Eje´s ligger på helt fel sida om stan och så är risken STOR att man köper mer än man har råd med 😉

Ha det gott / Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Vilken chokladpralin är er favorit?

 1. fildel skriver:

  Mmmmm, vad gott. Biten längst till höger, nedre är min favvo!!!!

  Gilla

 2. Tant Otto skriver:

  Smaskens biten längst ner till höger och den längst ner till vänster är helt klart godast.. just precis en sån här ask får vi varje jul av svärföräldrarna …fast en storlek större då….=)

  Gilla

 3. sarahmara skriver:

  BLOGGSVAR:Men, du ska väl inte retas när det är synd om mig som aldrig får uppassning!=) haha, nej, inte ens när man hade lunginflammation!=)t om barnen frågade om jag ville ha vatten när jag låg i sängen o dom tittade förbi=), men så hemsk är inte min man, man får bara be om hjälp först, och jag kan bli lite arg o trött på det, o då struntar jag i honom nu när han var sjuk istället.!. Men när jag bröt benet i somras o fick opereras, då var det illa med alla 3 här hemma!, sängläge i 2veckor, dom passade upp med allt!, och när jag i smyg inte orkade ligga still så gick jag inte med kryckorna fast jag var gipsad till knäet, då jagade dom mig med kryckorna=) så go, kan han vara! kramiz o njuuut av chokladen o uppassningen!!men bli friskt fort! kramizar

  Gilla

 4. Desdichado skriver:

  den med choklad i

  Gilla

 5. Ewa. skriver:

  Jag älskar den där Anton Berg asken men så är jag också gelen i marsipan =)) MUMS !!! Ha en fin kväll Kraam

  Gilla

 6. Freedomtravel skriver:

  Marsipan! Är inte så mycket för godis i allmänhet, men Anthon Berg marsipan, det är grejor det! 😉

  Gilla

 7. Wendy skriver:

  Jag gillar alla bäst…Natti

  Gilla

 8. sarahmara skriver:

  godmorgon sjuklingen!! hoppas du sovit bra och känner dig bättre! (om du inte satte i dig hela chokladasken:P). ha en underbar dag vännen!! kramizen

  Gilla

 9. fdmm skriver:

  Min favorit? ALLA! På en gång helst. Vill ha nu!

  Gilla

 10. BeBest skriver:

  Absolut inte kombinationen choklad/mint eller choklad/apelsin! Däremot är choklad/hasselnöt suverän och chokld/mandel likaså. Mandelmassa och andra smetiga fyllningar brukar innebära äckligt sött ungefär som guldnougat och japp. Till dessa sötsliskigheter måste det serveras starkt kaffe om de ska bli njutbara … fast inget kan rädda Cloettas praliner. Jag tror inte ens det skulle hjälpa med universalfrälsaren ketchup!:O)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s