Är mannen snäll?

Min man är alltid, hmm nästan, snäll kan jag lova MEN idag är jag nyfiken om han kanske kan vara lite extra snäll mot mig. Jag är hemma idag och kurerar mig. Jag nyser och snorar och är tjock i huvudet men har sagt att jag kommer till jobbet i morgon, då jobbar jag kväll så det ska inte vara några större problem.

Igår när jag hade den stora bilen så hade den fått spel. Den ena bakdörren hade fastnat så den var inte stängd helt och hållet. Då den är elektriskt och har en ramp i vägen så går det inte göra så mycket, funkar den inte så gör den inte det. Idag tyckte jag att mannen kunde stanna till i garaget i Farsta centrum så bilen tinar upp lite, kanske det som är problemet. Han gillar inte att bara gå runt i Farsta och inte göra något vettigt. Vettigt enligt mig är ju att kika i affärer, fika, göra ett spontanköp och kanske äta lunch 😉

Men jag gav förslaget att han kunde gå upp och köpa en semla till sin sjuka älskling och kanske något annat skojig…. för jag är ju såååååå sjuk. En tidning skulle inte sitta helt fel tex.

Är din man/fru snäll och omtänksam när du är sjuk?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Är mannen snäll?

 1. Pinglan skriver:

  Åhh, krya på dig nu! Om du är sjuk även imorgon tycker jag du ska vara hemma från jobbet o kurera dig.Hoppas din man är snäll nog att köpa dig en semla. Du behöver ju näring för att bli frisk.Min man brukar ta hand om mig när jag är sjuk o han är hemma.Ha en fin dag!

  Gilla

 2. erviluca skriver:

  Min ex man var inte speciellt snäll när jag var sjuk. Han ville bara att jag skulle ”gå undan” och ”inte vara i vägen” så jag kröp ner i sängen och låg där och var sjuk, och han tittade ALDRIG in för att höra om det var något jag behövde! Aldrig! Inte ens en gång då jag faktiskt SVIMMADE av magsmärtor! Han ringde inte ens ambulans! Det du! Men så är vi ju skilda nu också…. :/

  Gilla

 3. Sandra skriver:

  Jag ser att du har en del Egyptenresor framför dig.JAG ÄLSKAR EGYPTEN!!! Har varit där ett antal gånger & det är paradiset.Lugnet,stillheten,värmen,vänskapen…själv åker jag till Thailand med hela familjen i november & det ska bli kul att se om det kan mäta sig med Egypten.Trevligt resa

  Gilla

 4. sarahmara skriver:

  Ha, han blir sjukare själv då (inbillar sig det) jag får vara glad om jag är sängliggande och ber om en alvedon och ett glas vatten om han kommer med det!! kramizen o krya på dig!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s