Snörvel

Fan vad jag hatar att vara förkyld. Näsan rinner, näsan är täppt, näsan är röd, näsan är snart sårig. Bläää vad jag tycker det här är trist. Jag var i valet o kvalet igår om jag skulle jobba för på mitt jobb så är de ganska kinkiga om man är sjuk. Det är verkligen inte populärt om man är snorig eller minsta sjuk. Men idag är det värre än igår så jag borde väl hålla mig hemma i morgon fast samtidigt så är det så svårt o veta. Jag kanske är helt frisk o alert i morgon, eller ännu värre. Ja ja, jag ska klura ett par timmar till. Samtidigt så har jag inte råd att vara hemma och jag skulle palla att jobba MEN det är just arbetstagarna här som är lite smått känsliga.

Snörvel o nys // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Snörvel

  1. sarahmara skriver:

    åh, inte du med…. alla får det verkar det som, o alla här hemma har haft det!, det är nog influensa!. Nu ska du se till att vara hemma och kurera dig, det är inte nyttigt att jobba, och som du säger inte bra för arbetstagarna. då gör du dom en björntjänst bara. hoppas du får en så bra dag du kan!!kramizar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s