Istappar i håret

Igår somnade jag vid 19.30 tror jag, för mitt huvud bankade och hade sig. Fan jag hatar verkligen när huvudet gör så ont att man är redo att spy. Peppar peppar, men nu var det länge sen jag hade migrän så lite bank kan jag väl leva med.

Klockan 2 i natt ringde klockan för då var det dags och gå upp och kolla på konståkningen. Det var så kul att se våran Adrian få en 15:e placering och även som förste svensk att komma upp i 200 poäng. Grattis till honom 😉 Vad som var lite förvånande var att inte Plusjenko vann. Han fick en silvermedalj och guldet gick till Amerikanen Lysacek. Där ser man ett tydligt exempel på att inte ta vinster för givna 😉 Jag var såååå säker på att han skulle vinna och det var nog han också för han såg ut att tappa hakan när han insåg att poängen inte räckte. Trist värre.

Sen var det himla skoj och se alla våran Anja få ta emot en bronsmedalj. En store eloge till henne som ställde sig på skidorna dagen efter den hemska vurpan hon gjorde.

Jag fick slänga mig i duschen efter den spännande upplösningen och föna håret fanns det verkligen inte tid för. Så när jag kom ut till bilen så hade mitt hår frusit till små istappar, hemskt. Under dom 8 minutrarna det tar att åka till jobbet så hann det droppa många kalla droppar i min nacke och sedan rinna ner för ryggen, huuua. Sen frös det igen under en KORT bit till jobbet för att sedan tina igen och rinna kallt, kallt, kallt nerför ryggen. Hoppas att den här snön försvinner snart för nu är jag LESS på det här vädret.

Ha en bra fredag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Istappar i håret

 1. sarahmara skriver:

  visst var det härligt av anja!!! usch för istappar i håret!!! men starkt att du orkar jobba fast du är uppe så tidigt/sent!. jag var tvungen att reblogga mitt inlägg, fick en så bra historia av en vän=) kramizen o ha en toppenfredag!!

  Gilla

 2. Ninapinas skriver:

  Konståkning är alltid spännande på stora mästerskap.Dramatik på högsta nivå, så även denna gång.:)

  Gilla

 3. HEMIMAMMA skriver:

  Jag älskar konståkning…Har följt alla tävlingar och såg Pluchenko och company (alla svenskar också) På ”Stockholm ICE” för några veckor sedan…Har skrivit flera inlägg om konståkning…Hemikram!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s