Grease på Göta Lejon

Gårdagen var ingen höjdare alls. När jag skulle grädda pannkakor så var smeten helkonstig så de gick hela tiden sönder. Slutade med att jag fick ha i mer mjöl fast den skulle vara klar att användas… Huvudet kändes men det blev aldrig någon större fara. Tvätta hann jag med också, två maskiner, så nu är det bara hälften kvar 😉 Sonen skulle göra läxorna men hade inga böcker med sig hem. Sen dök det upp massor annat oxå när vi satt o pratade så mannen ringde till hans fröken och hörde sig för vad som egentligen stämde. Jag var helt inställd på att byta mitt pass på dagen för att åka och prata med fröken men hon hade såklart inte tid. Det blir till o boka en tid istället, är ju ledig måndag och tisdag nästa vecka om inget dyker upp.

I kväll ska jag och mannen på premiären av Grease på Göta Lejon. Det är Sebastian Karlsson och Marie Serneholt i huvudrollerna. Det är en svenk version så det ska bli lite spännande och se hur de har ändrat om i den klassiska handlingen.

Ha det gott i snön // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Grease på Göta Lejon

  1. Yrr skriver:

    Å så spännande att se en premiär så, det har nog aldrig hänt..Om inte the Boppers i dalarna räknas för sisådär 25 år sen.Visst va det en fin bild, ett hjärta på ena grenen 😉 Tack för ditt inlägg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s