Jonas Gardell

Igår var jag och mannen på Trafikplats Glädjen med Jonas Gardell på Folkoperan. Mannen tyckte det var sådär medan jag som vanligt tycker att Gardell är underbar. Det var fullt denna premiärdag och jag tror alla hade det trevligt.

Idag jobbar jag hela dan, 7-24, så det blir inte direkt något uträttat. Däremot har jag fixat lite med tvätten på morgonen och det är inte direkt min favoritsyssla. Jag gillar det verkligen inte men det är ju dessvärre sånt som måste göras.

Ha det gott // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jonas Gardell

  1. Me Pete skriver:

    Så du jobbar över på 7-Eleven? 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s