Har du alla hästar hemma?

Jag jobbar kväll idag så jag tänkte dra en sväng till Farsta för o kolla om det finns något skoj kvar på rean. Nu är det ju halva reapriset så fynd kan man ju alltid hitta 😉

Hoppas att jag får med mig alla påsar hem den här gången bara.

I morgon ska jag och mannen på Gardell på Folkoperan. Det ska bli grymt skojigt för jag gillar verkligen Gardell. Han sa något klurigt på Nyhetsmorgon för ett tag sen och det kan man ju alltid vrida o vända på till man blir galen. Han sa: Jag talar alltid sanning men lita aldrig på vad jag säger 😉

Sköt om er // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Har du alla hästar hemma?

  1. Bokmalen skriver:

    Hi hi, den var bra.Hoppas att ni får en trevlig kväll i morgon du och mannen. Ha en trevlig dag.

    Gilla

  2. sarahmara skriver:

    jag älskar oxå gardell t om han låt: aldrig ska jag sluta älska dig!.sen filmen han gjort: En komikers uppväxt. kanonfilm.nu blir jag avundsjuk på dig!, skit i killen o ta med mig:) nej, då. hoppas du hittar nåt snyggt jättefynd som du kan ha på dig på föreställningen. kramiz/sarah

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s