Helgen – kort o gott

Jag lyckades ha ner ett skåp i badrummet då jag var yr och dumt nog tog tag i skåpet för att hålla balansen. Allt rasade och som alla vet så finns det MASSOR med saker i ett badrumsskåp. Det fanns överallt och det var långt efter läggdags så jag bara lämnade eländet åt dess öde. På söndagen åkte vi till IKEA för att inhandla ett nytt och som vanligt så slank det ner några fler saker att betala 😉

Familjen här hemma tycker att jag är lite lagom lättirriterad nu för tiden. Jag försöker ju hålla mig till min detox och det betyder framför allt – INGET KAFFE. Det är svårare än jag trodde faktiskt och att hålla sig från godis och kakor är FRUKTANSVÄRT. Men jag tycker jag är duktig och familjen får stå ut ett tag till 😉

Sonen har ett hemskt överskott på energi och har svårt att hålla koncentrationen och har gjort oss galna. Men det är bara att hålla humöret på topp så gott det går. Igår hade vi en lång konversation från tennisen och helt plötsligt så frågar han om vart tunnelbanan ligger. Tydligen hade han talat klart men jag hade ju förväntat mig någon slags respons av det vi talade om. Fast ibland kan man inte göra annat än att skratta. Efter IKEA tog vi vägen förbi Mc Donalds och då halkade han. Självklart frågade vi om han gjorde sig illa men det hade han inte gjort. Fast ett par sekunder senare så säger han bara : Det gjorde inte ont men det kändes…

I lördags var vi till Farsta och precis när vi skulle åka hem så var han bara borta. Jag och äldsta dottern gick och letade en halvtimme för vi tänkte att han gjorde säkert detsamma. Vi gick och kollade på alla ställen där en 11-årig kille kan tänkas ”leta” efter sina föräldrar, men utan resultat. Det slutade med att de ropade upp honom i högtalarna från informationen och 5 minuter senare dyker han upp och frågar vart VI har varit !!!! När vi sen var på väg ut från parkeringen så frågar dottern : Mamma, hur många påsar borde jag ha? Jag svarar då att vi borde ha 3 påsar och undrar varför hon undrade. Det visade sig att en påse var som bortblåst och hon och sonen gick in och kollade i fall de skulle ha turen att hitta den. Men det var någon annan som tydligen tyckte sig ha större glädje av den ;-( Jag messade till dottern och sa att hon skulle fråga i informationen och fick till svar : Men det kan ju inte göra, de kommer ju tro att jag är galen som har tappat en påse oxå…. Men hon gjorde det ändå och enligt henne så hade de bara suckat förmodligen tyckt att hon va galen.

DSC03319.JPG

DSC03341.JPG

Nu är det dags för lunch // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Helgen – kort o gott

 1. Inger skriver:

  Vilken helg!

  Gilla

 2. Pinglan skriver:

  Oj, du verkar ha haft fullt upp i helgen. Synd att matkassen kom bort. Hoppas ni inte hade handlat alltför dyrt.Ha så roligt på Jonas Gardell.Önskar dig en fin kväll, en god natt och en bra dag imorgon!

  Gilla

 3. Tant Otto skriver:

  Åh det låter jobbigt att Detoxa, skulle inte ge mig på det för allt kaffe i världen… men det är säkert bra för få bukt med en svullen mage kan jag tänka… men jag har ingen karaktär som du så jag får nog ha min svullna mage… men det är bara att bestämma sig så kan nog jag med…oj fick ni inte tillbaka matpåsen? ha de gott

  Gilla

 4. sarahmara skriver:

  skulle nog behöva detoxa.. men vad härligt ni verkar ha haft det även om det var lite turbulent=) kramizar/sarah

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s