Hur får man bukt på en svullen mage?

Herre Gud, när jag ser ner på min mage ser jag ut att vara i 7:e månaden. På morgonen är den så platt och fin så men så fort jag fått i mig något ätbart så svullnar den upp som fasen. Det har varit så några veckor nu och jag väntar på den hemska dagen då någon frågar nar jag ska föda…. Hua, hemska tanke. Den här helgen har jag jobbat och haft tid att googla runt på detta ämne och fick tillslut en massa tips och råd.

Det man skulle testa, som tydligen funkat på många enligt forum osv, var Mucosa, Imogaze, Probiotika och att köra en Detox-kur. Sagt och gjort, igår åkte jag till Farsta och inhandlade allt detta så nu jäklar, Beach 2010 here I come 😉

Hoppas att detta hjälper för annars vet jag inte vad jag ska göra. Detox låter för mig som banta och det behöver jag absolut inte, tvärtom nästan. Men ett kilo eller två är inte hela världen och försvinner alla gifter i kroppen dessutom så gör det mig inget. Nackdelen är att man springer på damrummet mest hela tiden och mätt blir jag av allt vatten så jag är knappt sugen på sötsaker. Jag som älskar godis, kakor, bullar och choklad.

På avgiftning // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Hur får man bukt på en svullen mage?

 1. sarahmara skriver:

  Jag fick bukt med magen med hjälp av samarin förr, nu hjälper inget…fast jag dricker samarin varje dag ändå… tack för inlägget förut, jag skrev där. Det du skrev behövde jag nog höra, det var ord och inga visor:) jag vilade en stund på förmiddagen och nu känns det bättre och lättare. *kramar om*/sarah

  Gilla

 2. Tant Otto skriver:

  Jag har oxå detta problem och dottern min har trott ett antal ggr att jag är gravid. Jag tränar och håller igång men inte att magen blir platt inte…. jobbar ju natt så oregelbundna mattider kan ju spela roll men försöker att äta vissa klockslag nattetid och inget mellan 1200 och 0400. Ah magen får jag nog lära mig stå ut med tror jag för jag har verkligen försökt allt. Ska testa samarin då om det kan hjälpa. kram och tack för alla tips

  Gilla

 3. Pinglan skriver:

  Med åldern får man bullig mage. Hoppas bara du inte har ont i den.Ha det så gott nu!

  Gilla

 4. Inger skriver:

  Har också svullen mage. Har funderat på om det kan vara någon matallergi?

  Gilla

 5. Desdichado skriver:

  prova att exempelvis sova med en varm filt virad runt magen..

  Gilla

 6. Michis skriver:

  Säger bara en sak – Sunwic.Finns på apoteket och är ett lättlösligt fibertillskott som på en vecka ordnar upp en mage som går för fort och på två veckor normaliserar den magar som går alldeles för långsamt.Om jag låter som en väckelsepredikant så är det för att jag känner mig som en sådan, sedan jag började med sunwic så har jag inte haft några problem med magen. Fast bullig, det är den fortfarande, men det får den vara, jag är inte pinnsmal i övrigt, så det hade varit konstigt.

  Gilla

 7. Desdichado skriver:

  yep sunwic kan vara värt att prova, de flesta blir bättre ELLER sämre av fibrer, men det man vet är att för att slemhinnan i tarmarna ska fungera behöver de fibrer…det man kan tänka på är att främst äta ”Vattenlösliga” fibrer…för de skapar inte gaser och syror eftersom att de kan brytas ned med vatten…

  Gilla

 8. Lena skriver:

  Om du vill köra en detox-kur där du inte använder dig av tabletter och pulver kan du gå in på en gratissida som heter kosttips.se. De har en detox-kur på två veckor där du får recept på frukostar, luncher och middagar. http://www.kosttips.se/detox.html

  Gilla

 9. Elisabeth skriver:

  Min man lider av magproblem, som svullen mage som gör ont och gaser. Men varje gång han gör en detox så blir magen bra så jag kan verkligen rekommendera att du provar det. Han tycker att Holistic UltraDetox och Holistic UltraBalans är bäst (det sätter bra fart på tarmarna så de får jobba). Det smakar inte så gott men som sagt, det funkar för honom. Han brukar beställa produkterba från en sida som heter http://www.detoxdiet.nu/webshop/holistic-detoxpaket/. Hoppas magen blir bättre, finns inget värre än när magen inte funkar som den ska, det påverkar verkligen dagsformen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s