Bilfan

Nu är det dags för lite vardag igen, klockan ringde 5.30 i morse och jag var allt annat än pigg kan jag säga. Usch och fy för att behöva börja så tidigt. Fast när man väl kommit upp och iväg så är det ju skönt, härligt att veta att när klockan är 16 så kan man bara dra hem och göra kväll 😉

Hela den här kalla perioden så har jag varit väldigt duktig på att berätta för alla att MIN bil minsann startar i alla väder. Det är bara de som haft problem och det är ju såklart tråkigt, för dom… Men i morse när jag skulle iväg så startade inte bilfan. Min bil som alltid startat, min bil som klarat kylan så bra, min bil som man alltid kunnat lita på i alla väder. Så jag hoppas att min man inte säger något om att jag tog hans 😉

Ha det gott // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bilfan

 1. tolulea skriver:

  Haha och hur tog han det då, när hans bil inte fanns där?”Peppar peppar ta i trä” kanske är läge att säga ibland ; )Kram & ha det gott i Kylan…Patrik

  Gilla

 2. pernillas blogg skriver:

  ……..Önskar dig en underbar fredag, kram=)

  Gilla

 3. Pinglan skriver:

  Önskar dig en trevlig helg!

  Gilla

 4. omtänksam skriver:

  Upps…..att kommentera andras bilar eller sin egen kan bli dråpligt. Har du berättat för alla att din bil strejkade eller låtsades du att inget hade hänt? Hoppas att den funkar som den skall nu, den var nog bara lite morgontrött den med…

  Gilla

 5. sarahmara skriver:

  ja, dessa jävla bilar……. o det du skrev hos mig!, tusen tack. jag finns med värmande ord när/om du får det jobbigt. det värmde mig!kram/sarah

  Gilla

 6. omtänksam skriver:

  Har du lagt ner bloggandet eller vill du bara vara ifred? Allt går inte emot dig om du känner så, det kräver styrka att hitta det som är bra i vardagen och använda det till någonting bra. Vet att det är lättare sagt än gjort, men ha det i baktanke när saker och ting går emot dig!…..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s