Robinson äntligen slut

Jag förstår inte varför jag kollar på det överhuvudtaget för jag gilla det verkligen inte. Tror jag ska sätta mig med ett glas vin och läsa en god bok nästa gång istället. Resten av familjen vill ju titta och jag vill gärna sällskapa dom. Nu ska jag nog gå och lägga mig framför tv:n inne hos mig och mannen. Kanske är det något bra att somna till annars får det bli boken jag började läsa i början på veckan. Den börja bli ganska så bra, kommer dessvärre inte ihåg vad den heter 😉

Sov så gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Robinson äntligen slut

 1. sarahmara skriver:

  jag låg med ryggen från tv:n o bloggade men lyssnade intresserat. jag tycker det är bra faktiskt. Godnatt om du ska sova kram/sarah

  Gilla

 2. lena skriver:

  en god bok låter som ett bra val….en dålig bok…nja kanske inte…hahaom du vill fortsätta se på teve….nu riktigt BRA teve…kolla Kommissarie Lewis….i ettan tror jag….god brittisk kriminalhistoriaannars sov gottnej, du känner inte mig men jag känner mig så familjär ikvällkramLena

  Gilla

 3. omtänksam skriver:

  TV:n är inte allt, hitta på något annat nästa gång.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s