Mitt kontor

När jag är på jobbet så har jag som vanligt min dator med mig för det kan bli ganska så lugnt mellan varven. Så när jag sätter mig vid ”mitt” fönster på ”min”stol så kan jag koppla bort allt jidder runt mig. Tidigare läste jag mycket men det kan vara svårt ibland att kunna koncentrera sig till fullo. Förut hade jag ofta huvudvärk när jag kom hem men nu kan jag ”stänga ute” det som inte rör mig, eller vad man nu ska säga. Så här, på mitt lilla kontor, kan jag njuta av tystnaden i min ”bubbla” runt om mig. Jag kan lova att det behövs träning för att kunna ”stänga av” omgivningen på det här stället samtidigt som man måste vara alert och vaken 😉

DSC03188.JPG

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Mitt kontor

 1. Ninapinas skriver:

  Ser skönt ut, njutbart.Ha en fin dag!

  Gilla

 2. Morran07 skriver:

  Ser att det är en del snö hos dig med. ;)Gott att bara kunna ”koppla bort”. Kul att det inte bara är min katt som har knasiga idéer!

  Gilla

 3. Det skulle jag verkligen också behöva lära mig! Får börja träna på en gång! Ha det så bra och hälsa alla. Jag saknar stället och hoppas att de hör av sig snart om någon blir sjuk. Vill så gärna hoppa in någon gång. Du kan väl påminna Lovisa lite fint, så hon inte glömmer bort mig! Kram

  Gilla

 4. pernillas blogg skriver:

  Önskar dig en härlig fredagkram

  Gilla

 5. Barbamama skriver:

  Ser mysigt ut, jag hoppas det är bra med dig annars och att du inte fryser för mycket… tycker det är jobbigt men det beror på värken, annars tycker jag att det är underbart vackert och har mycket hellre sådan här vinter än när det är plus och slask…drar till gran canaria på onsdag, det ska bli underbart, hittade en sista minuten för ett bra pris så jag ska åka med min kusin… ska vi ta och boka ett datum då vi ses så det blir av??????kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s