Dresscode?

I kväll jobbar jag och det är ganska så lugnt faktiskt. Jag har köpt en bingolott och kanske kanske finns det möjlighet att spela 😉 Det är alltid så olika, ibland är det dött som graven här och ibland har man knappt möjlighet att äta.

I morgon ska jag och mannen till Grand hotell i Saltsjöbaden och fira in det nya året. Det ska bli väldigt trevligt och jag hoppas att det är lite blandad kategori på folket, eller vad man ska säga. Det som alltid är så svårt är ju det här med kläder, VAD ska man ha på sig för något? Jag tänker inte direkt köra med långklänning men man vill ju vara fin utan att klä upp sig FÖR mycket. Som man är det ju oftast lite lättare för det är ju bara att ta på sig en kostym. Eller är det så att man ska ha smoking eller frack? Herre Gud, det är väl inte så många som äger det? Shit, det visar sig i morgon om vi är helt missanpassade.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dresscode?

  1. pernillas blogg skriver:

    Jag tycker man ska ha kostym på nyår=)

    Gilla

  2. pernillas blogg skriver:

    Gott Nytt År!Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s