Hur har julen varit?

Ja då är det den vanliga vardagen igen då. Jag fick för mig att jag skulle vara ledig fram till på onsdag kväll men den bubblan spräcktes ganska så snabbt. Det var bara att masa sig upp vid 6 efter några snoozningar.

Julen har varit bra och jag tror hela familjen är nöjd faktiskt. Kidsen blev nöjda med sina julklappar och det blev även vi lite större barn 😉

Hur har eran jul varit?

  • Warm & Cosy värmefilt
  • Wake-up light
  • Per Mobergs kokbok
  • Filofax
  • Vin
  • Choklad
  • Lite annat smått och gott

Det blev mina klappar för i år och klaga kan man definitivt inte göra. Filten ÄLSKAR jag 😉

Min dator har kommit tillbaka men nu när jag äntligen hade tid att sitta framför den så var modemet bara borta… Jag hade över bilderna på den åtminstonde och kanske kan ta mig i kragen att sortera upp dom lite bättre. Det är ju ett evighetsprojekt som bara växer och växer. Nu får jag nöja mig med jobbets dator under dagen, bättre än ingen alls.

Ha en bra dag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s