Min önskelista till Tomten

Jag tjatar alltid på kidsen att de ska skriva en önskelista så man har lite koll på vad de egentligen önskar sig. Det är alltid dyra saker men mellan varven smyger det in väldigt bra saker. Det här året så är det allt från pysselsaker till en bondgård och rent spontant kan jag säga att just en bondgård är LITE för dyr det här året 😉 Ja ja, vi får se vad Tomten kommer med till de kräsna kidsen. Till mannen är jag nästan klar, det är bara lite smådetaljer kvar att fixa till honom.

Här är MIN önskelista

 • En ny kamera – Den jag har siktat in mig på är Canon EOS 500 men jag är bra jäkla sugen på EOS 7 men den är bra dyr dessvärre.
 • En resa till värmen
 • MBT-skor
 • I-pod
 • Härliga tofflor
 • Presentkort – Väldigt tråkigt att ge bort men sååå kul att få.
 • Spa-behandlingar
 • Tandblekning
 • Upplevelser – Live it har ju helt fantastiskt roliga upplevelser.
 • Smycken
 • En riktigt härlig vinterjacka
 • Warm & Cosy värmefilt
 • Ett ihopvikbart kontor/skrivbord – Finns det något sånt? Mitt jag har hemma är visst inte mitt längre 😉
 • En ny espressomaskin – Den vi har är sönder och jag önskar mig en helautomatisk.
 • Ordentliga knivar till köket
 • Böcker
 • Biljetter – Musikaler, teater, opera, evenemang, konserter….
 • Vinkyl
 • Flygbiljetter – Så jag kan planera resten själv.

Alltså jag skulle kunna fortsätta resten av dagen men tiden räcker inte till tyvärr. Arbetet kallar och datorn verkar inte göra som jag vill ändå.

Ha en bra dag // Fröken Groda – Som hoppas att Tomten kommer med alla ovanstående julklappar till mig på julaftonen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Min önskelista till Tomten

 1. Pinglan skriver:

  Det var en bra önskelista! Ha det fortsatt gott!

  Gilla

 2. Halloj! Bra önskelista! Tänkte bara tipsa om du inte får knivar i julklapp kan du köpa själv i så fall. Finns jättebra knivar som heter Dorre. De finns bland annat på BO:X i Kungens Kurva, på den stora outleten där. Brukar finnas i set om 3 eller 5 st. De är billiga dessutom! Tror 5 stycken kostar typ 299 eller nåt. Och de är verkligen bra! Jag har globalknivar, de är ju bäst, men sååå dyra! Så jag rekomenderar Dorre. Ha det så bra!Kram

  Gilla

 3. pernillas blogg skriver:

  Ja man kanske skulle skriva en sån där lista ;)Nej då vi har slutat att köpa till varann det är bara barnen som får.Önskar dig en fin kvällkram

  Gilla

 4. pernillas blogg skriver:

  Gofredag och kram=)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s