Julbord på Café Opera

Igår var jag med jobbet på Café Opera och åt julbord. Det var väldigt trevligt och maten var väldigt god. Dom hade massor med sill men lite sämre med min favorit, kallskuret. På dessertbordet så hittade jag en ny favorit, någon sorts mandeltårta med maräng, mums!!

Dom hade även lite underhållning i form av lättklädda damer och en väl påklädd man som dansade. Undrar när vi tjejer får lättklädda män att beundra på en personalmiddag 😉

Det är trevligt att träffa sin arbetskollegor som man sällan träffar annars. Man säger mest hej i dörren och går vidare.

I måndags hade de stora kidsen sitt årliga julspel i Maria Magdalena Kyrka. Fint som alltid och det här året hade dom dragit ner lite till på tiden vilket var skönt. För några år sen var jag och mannen där och det var ett antal timmar som vi satt på dom hårda träbänkarna. Även om det var fint och underhållande så var det lite för långt. I år var det ingen som svimmade tror jag men en tjej som höll på så hon fick gå åt sidan ett tag men kom snabbt in igen. Dom har intern avslutning på fredag och sen är det jullov för dom.

Nu är det snart lunch här på jobbet.

Ha det bra // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s