En månad kvar, ho ho ho

Äntligen börjar det bli dags att fixa och dona här hemma inför julen. Tomtar ska fram, kyrkan längtar efter att lysa upp i mörkret, ljusstakarna upp i fönstret, grangirlangerna ska upp runt dörrarna och lite annat smått och gott som ska pysslas med. Tror jag ska leta efter ett par snygga julgardiner till köket i veckan och en nytt ljusnät till granen. En del julklappar är redan inhandlade men det är en del kvar, som vanligt 😉 Sen är det mat som ska lagas, bröd som ska bakas och godis som ska fixas.

Om en vecka befinner vi oss i Lubeck och det ska bli så himla skoj. Vi kommer säkert hitta några roliga klappar där och en massa annat skoj på julmarknaden. Hoppas att vi klarar oss med två handbagage bara så vi slipper checka in en väska, det kan ju lätt bli dyrt har jag hört när man åker med Ryanair. Ska kolla upp vad det är för pris genast….

Jo, kavajen som jag ville ha fanns kvar men den var inte snygg på dessväre. Jag får leta vidare efter något annat helt enkelt.

Ha det gott // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En månad kvar, ho ho ho

  1. pernillas blogg skriver:

    Ja man blir allt som oftast besviken på hur kläderna sitter nu förtiden, hehe..Tänker på mig själv!Och jag fattar inte att det är första advent på söndag..Funderade på att strunta i vanliga ljus och använda blockljus i år istället..Så underbart kul att åka på julmarknad i lubeck..vad kostar en weekend?Ha det bra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s