Vill ha – Fynd

Idag var jag med jobbet och fönstershoppade i Skärholmens Centrum. Först hittade jag ett par ursnygga bruna stövlar som satt perfekt och bara skrek – KÖP MIG. Fast jag var duktig och gjorde inget impulsköp efter mycket velandes och funderandes. Kan inte komma på om jag har någon jacka eller kavaj som skulle passa till dom…

Sen precis innan det var dags att åka därifrån så såg jag en röd kavaj som också tyckte att den skulle sitta som en smäck på mig. Det var ett superpris MEN det fanns ingen tid till övers för att inhandla den. Nu hoppas jag att mannen har lust att ta en tur dit i morgon och att den är kvar.

Den här helgen har bara gått i arbetets tecken men det har varit kul att ha jobbat dubbelt dessa pass. I morgon är jag i alla fall ledig och ska passa på att uträtta lite ärenden.

Ha det gott // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vill ha – Fynd

  1. pernillas blogg skriver:

    Godmorgon =)Hoppas kavajen är kvar nu då. Det är skitsnyggt med rött och svart ihop.HA en fin dag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s