Vi provar Matkomfort

Den här och nästa vecka provar vi Matkomfort. Vi fastnade för konceptet när vi var på mässan förra helgen. Företaget har bara funnits ett år men det verkar väldigt seriöst och grundarna är välkända. Tidigare har vi testat Linas Matkasse men vi har tyckt att den maten har varit tråkig och definitivt ingen mat vi vanligtvis lagar hos oss. Vi tyckte DÅ att det var för mycket bönor, linser, gryner, frön och annat som vi inte är några större fantaster av. Det kan ju såklart vara så att vi lyckades pricka in just lins- och bönveckor när vi provade 😉 Fast det är kul med lite nya ideér på maträtter som man kan göra om till sina egna favoriter.

Matkomfort kör med konceptet att den större delen av maten är färdiglagad när den levereras och att den totala arbetstiden i köket ska vara minimal. Det passar oss ganska så bra för tillfället även om jag tycker att det är superkul att laga mat. Vi ska testa och se om det är något för oss i alla fall. Jag tycker inte man ska skrämmas av priset heller för det blir nog mindre per månad än vad vi har i matkostnad nu. Den är enorm men då äter vi gott och unnar oss väldigt mycket ”fin” mat både på helger och vardagar.

Dagens middag blir Ugnsbakad torsk med purjolök, ägg- persiljesås och kokt potatis.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s