Ledig dag

Nu känner jag mig mycket piggare efter någon konstig förkylning jag åkte på förra veckan. Däremot tror jag sonen börjar bli sjuk istället för han har ätit minimalt den här helgen. Han som brukar äta för ett helt regemente 😉

I lördags fyllde den minsta tjejen 7 år så det var kalas på Barnadiset som gällde. Tyvärr kom det bara 3 vänner till henne men dom hade superskoj i alla fall och det är ju det viktigaste. Igår hade vi födelsedagsfika med släkten och det är alltid lika trevligt tycker jag. Den bästa presenten enligt henne var självfallet en svart I-pod.

Idag är jag ledig så jag passar på att tvätta och fixa lite. Eller fixa o fixa, tänker tanken åtminstonde 😉 Har ingen större lust att göra något alls om jag ska vara helt ärlig så det blir en kopp java framför datorn istället.

Ha en bra dag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ledig dag

  1. Inger skriver:

    Ja det är kul med kalas. Och skönt när det är över. Synd om hon bjudit fler som inte kom. Ha en bra dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s