Mamma Mia

Idag har jag legat hemma, förkyld och ont i halsen. Så otroligt tråkigt och jobbigt att ibland vara genomtäppt och ibland rinner näsan som en öppen kran. Jag har fått en maskin med tvätt fixad åtminstonde och ska snart börja med maten.

Den äldsta dottern var till tandregleringen på morgonen för att förbereda för tandställning. Hon åkte hem sen för hon hade ont i magen och mådde illa, stackarn. Vi kollade på Mamma Mia nu på eftermiddagen och den är ju helt underbar. Man sitter med ett stort leende på läpparna från början till slutet och ögonen tåras stup i kvarten. Har man en dålig dag så är den filmen tusen gånger så bra som det allra bästa lyckopiller som finns på denna jord 😉

Trevlig kväll // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s