Bröllopsdag

Mina svärföräldrar firade nyss sin 35-åriga bröllopsdag och mannens 60-årsdag och dom stack till solen två veckor för att slippa tänka på en massa firande gäster. Det är deras andra utlandssemester det här året och man blir lite avis på dom. Men dom har knappt ens tänkt tanken på charter förrut så jag tycker det är superskoj att dom äntligen börjar unna sig sånt.

Vi i familjen har gått ihop och gett dom en romantisk weekend på Åkerblads i Tällberg. Det är underbart mysigt där och jag rekommenderar det starkt. Det är nog mitt favorithotell i Sverige än så länge. Personalen är underbar och så väldigt hjälpsamma fick jag erfara när vi var där förra året. Dom kommer att åka dit i början på december så jag kan bara tänka mig vad juligt och mysigt det kommer att vara då, tänt i alla brasor, glöggen doftar, snön faller utanför, julmusik från högtalarna mmm underbart.

Dom kommer att ha afternoon te när dom kommer och en klassisk kulturvandring i den otroligt vackra byn med Siljan i bakgrunden. I sviten står Åkerblads egna Champagne, fruktfat och chokladpraliner och väntar på dom. På kvällen ska dom avnjuta en 4-rätters middag med något trevligt vin till och förhoppningsvis spelar pianisten något speciellt för dom två turtur-duvorna. Dagen efter kanske dom tar sig tid att njuta i spa-avdelningen eller bokar in en massage eller någon annan skön behandling.

Jag längtar verkligen tillbaka dit och samtidigt få träffa Rättviksfamiljen igen. När vi var där så hade vi bokat deras gourmetweekend med 9-rätters avsmakningsmeny och vi blev grymt mätta och belåtna. Nu verkar det som om dom har dragit ner till 7 rätter bara men om kvaliten är som sist så gör det inget alls.

Hoppas att dom får det lika härligt som vi hade det, läs mer om det HÄR.

Trevlig kväll // En snörvlig Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bröllopsdag

  1. Pinglan skriver:

    Tack för tipset om stället i Tällberg. Man behöver byta miljö ibland.Härligt för dina svärföräldrar att åka på semester. Underbart att Kärleken lever, att man håller ihop!Ha en fin kväll. Hoppas du kryar på dig!

    Gilla

  2. pernillas blogg skriver:

    Tack för resetips=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s