Mysteriet med Tandfeén

Igår tappade den minsta tjejen en tand som vägrat släppa taget, trots att den andra tanden kommit fram halvvägs. Hon och storebrorsan hade kuddkrig och, vips, så försvann den. Sen är det ju det där med Tandfeén som kommer på nätterna. Hur många gånger har man inte jagat efter en guldpeng på kvällen så att man lite diskret kan byta ut den under natten. Det har även hänt att det har kommit ett förvånat barn och upptäckt att Tandfeén lämnat två femkronor istället, konstigt värre 😉

MEN den här gången så var det lite annorlunda för guldpengar hade vi men tanden hade försvunnit under natten. När jag skulle lägga i pengar i glaset så hade tanden bara gått upp i rök. Antar att den RIKTIGA Tandfeén varit där men råkat glömma att lägga i en peng. Eller är det bara en myt? Hmm, undrar vad man ska säga till dottern?

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s