Bilder från Helsingfors

033.JPG

Mitt skaldjursfat som jag suktat efter så länge. Riktigt gott var det 😉

063.JPG

Inne på Siljaland så fanns det två stora bollhav för olika åldrar. När jag var inne och snokade så fanns det inte en endaste leksugen unge i sikte. Om kidsen tröttnar på bollarna så finns det piratskepp, läshörna, filmhörna, leksaker och playstation att tillgå.

077.JPG

En sån här hytt blir det för vår del nästa gång. Den här hade till och med balkong 😉 Vi hade en liknande men utan själva ”vardagsrummet” Jag passade på att gå och snoka lite bland hytterna när dom städade och vissa hytter var väldigt fina. När jag gick in i sviten så kom det en arg finländsk städerska och skällde ut mig. Jag förstod inget av det hon sa men ansiktsuttrycket sa ARG SOM FAN

080.JPG

087.JPG

093.JPG

105.JPG

// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bilder från Helsingfors

  1. tolulea skriver:

    Gissa om jag saknar dessa härliga resor vi hade varje nyår till FInland…Nästa sommar hoppas jag att vi får nyttja dessa båtar igen ; )Hoppas du inte förköpte dig, hehe…Sussa sött!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s