Sherry & Tapas

På nyhetsmorgon i morse så tipsade Bengt Frithofsson som vanligt om olika viner. Den här morgonen så var det starkviner och det är inte riktigt min grej. Fast den ena lät så god så den ska jag skicka iväg mannen att köpa 😉 Det var en sherry som heter Lustau Solera Reserva med artikelnummer 8227 på Systembolaget. Priset var överkomliga 79:-

Till den så passade visst Tapas väldigt bra och det passar mig alldeless utmärkt. Det är en klassiker hemma hos oss och kidsen älskar det. Så nu ska jag planera vad jag ska fixa för gott småplock så jag inte löper amok inne i affären när jag ser allt gott.

Trevlig helg // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s