Nu drar vi

I helgen blev det väldigt lugnt, förutom alla vanliga aktiviteter som är såklart. Jag jobbade i fredagskväll så mannen var med sonen till tennisen och minsta dottern var på disco. På lördagen var stora dottern på ridningen och sen åkte jag och mannen iväg och köpte en ny säng till minsta dottern. Hon ville ha en likadan som de större, nu känner hon sig också stor där hon ligger uppe i sin loftsäng 😉 När mannen och sonen åkte på tennisen på söndagen så åkte vi tjejer till Rudan för den yngsta dottern hade teater. Jag och äldsta dottern tog en promenad på ett av spåren som gick runt sjön under tiden, härligt värre. På söndagen skruvade vi ihop sängen och det blev himla bra tycker jag. Förutom att jag fick den i huvudet så gick allt som förväntat. Allt gott har ju som sagt något ont med sig. Den lilla fick en ny säng och jag fick rejält ont i huvudet 😉

I eftermiddag åker jag och mannen på kryssning till Helsingfors, ska bli mysigt 😉

Ha det gott alla // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu drar vi

  1. eric skriver:

    Hej,tack för en bra blogg!jag ville bara tipsa om en sajt som heter Taxipriser.se,som är bra om man just ska ut och resa:http://www.taxipriser.se/Taxipriser.se listar de billigaste taxibolagen till Sveriges störstaflygplatser, där det ju kan skilja rätt mycket i pris.Här hittar du t.ex de billigaste taxibolagen till Arlanda och Landvetter.http://taxipriser.se/arlanda.htmlhttp://taxipriser.se/landvetter.htmlHör bara av dig om du har några frågor!mvh,Eric

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s