Ändrade resplaner

I december var det meningen att jag och mannen skulle åka till Wroclaw med Ryanair. Det visade sig att den rutten ”försvann” från deras utbud och de beklagade så mycket ;-( Men dom tog minsann inte bort rutten från deras sida utan fortsatte att annonsera ut resor dit. Veckan efter så hade dom lagt till några flighter dit men ingen som passade oss. Det är så trist när man ställer in sig på något och så blir det bara strul.

Det här skulle bli första gången vi flög med Ryanair så starten blev ju inte direkt lyckad. Men vi gör ett nytt försök och hoppas att det går bättre då.

Så i början på december så åker vi till Lubeck för en liten minisemester. 3 nätter är vi borta och det är så klart julmarknad där då. Den har jag länge velat åka till så resan blev ju inte helt fel ändå. Vi har bokat ett hotell som sägs ligga väldigt centralt och var inte alltför dyrt. Förhoppningsvis kan vi hitta något annat lite längre fram, för på Booking.com där jag oftast bokar hotell så sänker de många gånger priserna med tiden. Ibland kan man göra riktigt bra fynd.

På väg mot lunch // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s