Svensk mark under fötterna

Ja, då har man varit hemma en vecka och återhämtat sig från utebliven sömn som den slutet på resan gav. Flyget var försenat och transporten från Arlanda hem uteblev så den dagen och natten gav ingen sömn tyvärr. Jag hann åtminstonde hem för att byta kläder innan jag skulle vidare till jobbet. Resan var väldigt trevlig och jag kan tänka mig att återvända. Jag sitter med en ganska så seg dator för tillfället så jag får skriva mer och ladda upp lite bilder senare.

Igår var jag ledig och skjutsade in mannen till stan. Han och assen hade anmält sig som sminkmodeller på Medborgarskolan 😉 Mannen kom hem med färgade ögonfransar och det såg väldigt bra ut kan jag säga. Det framhävde verkligen ögonen utan att för den delen se onaturligt ut.

Jag gick under tiden till Classic Tea Room på Rörstrandgatan och drack te och åt scones. Så otroligt mysigt och väldigt gott var det. Det var en DN-reporter där för några år sedan som sa att det var som om man kom in i Miss Marples vardagsrum, och det håller jag med om. Allt var Vintage och porslinet var så typiskt brittiskt. Det visade sig att de hade en likadan bokhylla som vi har hemma i vårt vardagsrum 😉 Jag tog en av deras menyer som innehöll en kanna te, 2 scones, marmelad, lemon curd och clotted cream, detta för 95 kronor. Nästa gång går jag hit för en afternoon tea med lite snittar också. Kan starkt rekomendera detta härliga och mysiga ställe, det är väl värt pengarna.

 659.JPG

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svensk mark under fötterna

  1. Pinglan skriver:

    Vad härligt att du varit på Kanarieöarna!Mmm, tack för tipset om fiket. Kan vara värt att lägga på minnet nästa gång jag ska till Stora staden.Ha det fortsatt gott! Kul att du tittar in till min blogg ibland.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s