Cats

I torsdags var vi som sagt på premiären av Cats. Den var helt suverän och har ni möjlighet att se den så gör det. Den har ju egentligen ingen direkt handling men den skildrar verkligen katternas liv o hierarkin bland dom. Dansarna var grymma och vissa akrobatiknummer var riktigt imponerande 😉

På röda mattan såg vi bland annat Lill-Babs. Shit vad snygg hon är för att vara så ”gammal” som hon är. Hoppas att jag kommer att vara lika välbevarad i den åldern.

Annars så har helgen mest varit snörvlig och eländig även om det idag är mycket bättre. Tjejerna hemma kände sig lite sega idag också med lite huvudvärk men inget som krävdes att de behövde vara hemma från skolan. Vi har knappt varit utanför dörren i helgen så det är väl brist på syre antar jag 😉 Kanske bryter det ut under veckan eller så stannar det här. Nu snackar alla om svininfluensan, så så fort man snörvlar, hostar och är hängig så tror alla att man är supersjuk. Man kan faktiskt bara ha en vanlig förkylning också. 

Snart bär det av mot värmen. En och en halv arbetsdag kvar bara 😉

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Cats

 1. Karin skriver:

  Härligt att ”Cats” var bra. Jaaa, åk du o lämna dina stackars kollegor på jobb *s* Hoppas du mår bättre i dag! Kram

  Gilla

 2. Barbamama skriver:

  Ha det så himla himla bra på gran canaria… underbar ö i mina ögon och jag är inte ett dugg avis 😉 Frågor om ön så är det bara att höra av dig… vill du ha en guide med så finns jag även om det är med kort varsel ”LER”kramar

  Gilla

 3. Marsia skriver:

  ´Svar:*ler* vem vet… är nog inte helt omöjligt har ett sjukt bra ansiktminne men noll koll på namn :-)Men du…det var ju sjukt mycke kändisar där bla stod Magnus Carlsson o en kille till vid vårat bord i foajen *s*…synd han inte gillar tjejer…Agneta Sjöberg Anna Book han i Antikrundan eller vad det heter o en massa massa andra kändisar…några fick man byta några ord med iaf…Tänk va nära vi kanske var varandra *ler*HA det gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s